Kudika
12 Octombrie 2016

Lidia Buble si Matteo lanseaza videoclipul piesei Mi-e bine.

comunicat de presa:

Terapie prin muzica: 8 piese romanesti cu versuri incurajatoare

Dupa mega-succesul single-ului "Mi-e bine", Lidia Buble si Matteo lanseaza acum videoclipul piesei.

In mai putin de o luna de cand a fost lansata, piesa "Mi-e bine" a adunat 10.000.000 de vizualizari pe canalul de YouTube al Cat Music, ocupa locul al treilea in topul Shazam Romania si a intrat in Top 10 difuzari radio si TV.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Ca si in cazul celorlalte piese lansate de catre Lidia Buble, si de aceasta data Adrian Sina este compozitorul piesei “Mi-e bine”, produsa in studioul Akcent Music. Videoclipul este regizat de catre Bogdan Daragiu si a fost filmat in urma cateva zile, in Bucuresti.

Lidia Buble si Matteo au lansat piesa "Mi-e bine" pe data de 15 septembrie, in Sibiu, la premiile Media Music Awards, in fata a peste 40.000 de oameni. Inca din primele 24 ore, piesa a adunat 500.000 de vizualizari pe YouTube si numeroase reactii pozitive, dar si mii de share-uri pe paginile de Facebook ale artistilor.

Tot pe aceeasi scena, Lidia Buble a lansat in urma cu un an hitul "Le-am spus si fetelor", cu peste 32 de milioane de vizualizari pe YouTube si primele pozitii in topurile radio si TV, saptamani la rand.

Daca ai iubit vreodata cu adevarat, te vei regasi in aceasta melodie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: