Setari Cookie-uri

E timpul pentru elixirul tineretii! Iata cum iti imbunatatesti viata cu suc de struguri

Mustul, sau sucul de struguri, are beneficii incredibile asupra sanatatii.

In imparatia toamnei, exista un moment special: culesul viei. Fie ca o aveti in familie, fie ca aveti drum prin piata, nu ignorati darul ei fantastic pentru sanatate: mustul. Daca incepeti cu un pahar pe zi, neaparat inainte de masa, si mergeti cu generozitatea fata de sanatatea dumneavoastra pana la un litru, puteti spune ca ati strecurat in organism elixirul tineretii.

Atentie, insa! Contine mult tanin, deci irita mucoasa intestinala. Trebuie deci consumat inainte sa inceapa sa fermenteze si este de evitat de catre persoanele care sufera de afectiuni ale colonului sau de ciroza hepatica.

Retineti, de asemenea, ca are un puternic rol purgativ, deci pierderile de substante care asigura echilibrul biochimic vital functionarii organelor pot avea efect negativ. Mai trebuie avut in vedere ca din cauza excesului de zahar, mustul este contraindicat diabeticilor si persooanelor care vor sa piarda din kilograme. In antichitate, unii medici considerau mustul mai benefic decat apa, datorita faptului ca era tonic si antiseptic.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: MK photograp55, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.