Setari Cookie-uri

Ai o sora mai mare? Ai multe motive sa fii fericita!

Sunt momente cand ti-ai dorit sa fii singura la parinti? Iata cateva motive sa fii fericita ca ai o sora mai mare! Invata sa fii recunoscatoare!

Poate ca nu te-ai gandit niciodata la asta: ca ai multe motive sa fii fericita, pur si simplu, pentru ca ai o sora mai mare! Dar trebuie sa stii ca esti foarte norocoasa! Familia este cea mai importanta, te ajuta sa te dezvolti si te pregateste pentru viata. Familia este cea care te sustine atunci cand iti este mai greu sau te incurajeaza sa faci schimbari in viata ta.

Sa ai o sora mai mare poate fi o binecuvantare! Nu numai ca ai pe cineva care te ocroteste, dar gandeste-te si la partea frumoasa: poti imprumuta haine de la ea sau ii poti cere sfaturi in dragoste. Indiferent cum este relatia voastra, trebuie sa te consideri foarte norocoasa ca ai o sora mai mare.

Yourtango.com a facut o lista cu motive sa fii fericita ca ai o sora mai mare. In mod sigur te va ajuta sa intelegi mai bine cat este de importanta relatia cu sora ta si cat de norocoasa esti ca ai pe cineva care te iubeste neconditionat.

Citește și:

8 motive sa fii fericita ca ai o sora mai mare

1. Este mentorul tau

In mod sigur a trecut si ea prin aceleasi experiente ca si tine, iar acum te poate ajuta sa depasesti mai usor orice etapa din viata ta. Iti poate da sfaturi, te poate ajuta sa depasesti orice probleme sau sa-l uiti pe cel care ti-a frant inima.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: HTeam, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.