Setari Cookie-uri

Cum pastrezi peria de par mereu curata?

Un truc simplu pentru ca parul sa nu mai ramana lipit de peria de pieptanat.

Am vazut multe minunatii pe internet, insa aceasta este unul dintre cele mai interesante trucuri (care chiar si functioneaza). Toate avem o perie minune care ne ajuta sa ne descurcam parul incurcat - insa dupa cateva folosiri perii acesteia se umplu de fire de par rupte pe care cu greu le mai scoatem de acolo. La mine spalarea unei peri poate dura chiar si 30 de minute asa ca, de cele mai multe ori o las balta si imi cumpar o alta perie.

Exista un mod incredibil de simplu insa extrem de eficient pentru a pastra peria de par mereu curata (de fapt - ca noua!).

Iata ce este de facut:

- ia un servetel curat, intinde-l si pune-l pe toata suprafata periei permitand periilor sa iasa din tesatura. Acest truc va functiona si mai bine daca ai un servetel umed.

- piaptana-ti parul ca de obicei. Dupa ce ai terminat, scoate servetelul si arunca-l.

Clipul de mai jos demonstreaza ca acest truc chiar functioneaza.

Citește și:

Beneficiile acestui truc:

- servetelul de hartie permite o curatare usoara a periei. Dupa ce parul cazut si rupt s-a strans in perie, acesta poate fi foarte usor inlaturat.

- daca folosesti servetele parfumate, parul ta va avea un miros placut chiar si daca nu este proaspat spalat.

- folosind un servetel umed, dupa pieptanare parul va fi mult mai bine aranjat iar firele de par rebele vor fi "controlabile", stand la locul lor.

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.