Setari Cookie-uri

Machiajul sprancenelor in mai putin de trei minute

Machiajul sprancenelor: Cum sa ai sprancene perfecte cu ajutorul machiajului?

Pentru incepatoare: machiajul sprancenelor pas cu pas.

Despre sprancene makeup artistii spun ca sunt ramele fetei. Conteaza foarte mult cum le pensam, cum le aranjam si, cel mai important, cum le machiem. Multe fete au tendinta de a folosi prea mult fard sau chiar si farduri mult mai inchise decat nuanta naturala sprancenelor obtinand astfel o virgula uriasa si inestetica deasupra ochilor.

Si pentru ca multe gresim cand vine vorba de machiajul sprancenelor, am decis sa facem un mic tutorial in care sa prezentam pas cu pas ce este de facut. Asadar, fara sa mai pierdem timpul iata cum trebuie sa ne machiem sprancenele:

Important: sprancenele trebuie pensate - si aici recomandam sa mergi la salon pentru a oferi o forma sprancenelor. Un singur fir smuls gresit si forma trebuie schimbata.

Pasul 1: Foloseste un pieptene de sprancene (in cazul in care nu ai, poti folosi cu incredere pensula unui rimel folosit, pe care ai spalat-o foarte bine astfel incat sa nu mai aiba mascara pe ea).

Citește și:

Pasul 2: Creeaza forma sprancenei. Cu ajutorul unei pensule subtiri, oblice, aplica fard in culoarea firelor de par ale sprancenelor, dand forma potrivita. (nu folosi creion de sprancene, fardul arata mult mai natural si se aplica mai usor printre firele de sprancene).

Pasul 3: La final, aplica un concealer pentru a sterge micile imperfectiuni si a evidentia sprancenele.

Pasul 4 (optional): Daca ai fire lungi, foloseste un gel de sprancene.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.