Setari Cookie-uri

Zambeste azi si plangi maine. Citeste asta in fiecare zi

Este de datoria ta sa faci o schimbare in viata ta daca vrei sa fii fericit.

In timp ce trecea prin fata unei casute, un tanar a vazut doi batrani asezati in scaunele lor, relaxandu-se la apus. Intre ei statea cainele lor care scancea destul de puternic.

S-a uitat pret de cateva secunde la catel, insa nu a indraznit sa intrebe batraneii ce problema are animalutul lor de companie. Asa ca a mers mai departe.

A doua zi, cand se intorcea de la munca a trecut din nou prin fata casei lor. Batranii stateau relaxati pe scaune, in timp ce catelusul ofta din cand in cand. A decis ca daca si in urmatoarea zi va da peste aceasta situatie, va intreba cuplul vecin ce se intampla.

In a treia zi, a trecut prin fata casei batranilor. Cainele era intre scaunele lor si scancea. A vrut sa faca cativa pasi mai departe, aproape ca ajunsese langa casa lui, insa curiozitatea nu i-a dat pace, asa ca s-a oprit si i-a intrebat: "Nu va suparati? Catelul dumnevoastra are vreo problema? De ce scheuna?"

Citește și:

Batranica i-a zambit si i-a spus: "Ea sta pe un cui."

Uimit de raspunsul oferit, tanarul a intrebat: "Daca sta pe un cui si o doare... de ce nu se ridica si se muta in alta parte?"

In acel moment batranica a spus: "Pentru ca o deranjeaza suficient de mult pentru a scheuna insa nu suficient pentru a se ridica."

Morala acestei povesti minunate: De nenumarate ori ne plangem ca nu mai suportam viata in care suntem, insa nu facem nimic pentru a schimba acest lucru. Si asta doar pentru ca ne este lene "sa ne ridicam" si sa iesim din zona de confort.

foto prima pagina: Irina Kozorog, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.