Setari Cookie-uri

Cand sotul meu este mai important decat copiii mei

Stiu, suna foarte ciudat ce spun acum. Insa ascultati-ma!

Este o seara tarzie de miercuri, iar in casa este (in sfarsit!!!) liniste. Sotul meu lucreaza pana tarziu in aceasta seara. Copiii dorm. Ma uit la laptop si ma gandesc la toata munca pe care o mai am de facut. Sunt in urma cu tot, dar chiar vreau sa merg la culcare. Insa vreau sa imi vad si sotul cand ajunge acasa... iar daca merg la somn acum, nu voi apuca sa vorbesc deloc cu el.

Asa ca stau si imi cantaresc optiunile. Nu despre asta este viata de familie? Sa cantaresti si sa prioritizezi optiunile. Cresterea copiilor este dificila. Viata este dificila. Sotul meu lucreaza din greu, eu muncesc din greu. Amandoi ne straduim. Muncim sa platim facturi si sa avem grija de copiii nostri.

Ne indreptam atentia noastra catre copii. Unele prietenii dispar. As putea sta zile, chiar saptamani, fara sa vorbesc cu sora mea. Nu ma vorbesc nici cu parintii mei foarte des. Atat eu, cat si sotul meu, facem sacrificii pentru copiii nostri.

Citește și:

Timpul este tot mai putin, iar energia parca imi lipseste cu desavarsire. Nu mai avem timp de noi insine, sa nu mai vorbim de timpul petrecut in doi. Suntem epuizati si sunt seri in care adorm imediat ce am pus capul pe perna. Sunt momente in care pur si simplu imi este dor de sotul meu... pentru ca simt ca nu mai pot fi langa el.

Insa aceste momente sunt cele care ne fac sa intelegem cata nevoie avem unul de altul. Trebuie sa luptam cu timpul si sa protejam relatia noastra.

Acum viata este atat de ocupata, de incarcata, de aglomerata. Gata cu noptile romantice sau weekendurile lungi in doi. Exista zile in care pot numara pe degete numarul real de cuvinte schimbate cu sotul meu.

M-am gandit sa fac o schimbare si sa incerc sa acord o atentie deosebita relatiei cu sotul meu. Acest lucru nu inseamna ca nu imi iubesc copiii sau ca ii iubesc mai putin. Nici vorba. Asta inseamna ca prioritizarea casatoriei noastre va aduce beneficii nu doar noua, ca parinti, ci si intregii familiei. Familia noastra a inceput cu noi doi. Doar noi. Noi suntem nucleul, roca, fundatia.

Citește și:

Ma uit la ceas. E tarziu si am obosit. Patul parca ma cheama. Sa merg la somn sau sa il astept pe sotul meu? Somn sau sot? Eu sau noi?

Decid sa aleg "noi".... chiar daca voi fi extrem de obosita dimineata.

foto prima pagina: Ollyy, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.