Setari Cookie-uri

Nu te schimba tu. Schimba-l pe el... cu altcineva

Simti ca relatia in care esti implicata nu mai are viitor? Nu te schimba tu. Schimba-l pe el. Cu altcineva! Fericirea ta conteaza.

Sa fii implicata intr-o relatie de lunga durata nu este un lucru usor, este necesar sa te adaptezi zi de zi, sa faci unele compromisuri si sa accepti ca viata in doi inseamna ceva mai mult decat a-ti exprima ceea ce iti doresti. Cu toate acestea, potrivit elitedaily.com, nu este sanatos sa faci prea multe compromisuri. Nu te schimba tu doar pentru ca el nu este capabil sa iti ofere ceea ce iti doresti.

Foarte multi barbati nu pot cladi o relatie serioasa cu o femeie puternica, independenta, iar asta se intampla din cauza ca nu le place sa fie manipulati. Daca esti implicata de ceva timp intr-o relatie, dar simti ca iubitul tau se simte intimidat de tine sau este nemultumit de unele lucruri, atunci poate ar fi cazul sa te gandesti la despartire. Nu te schimba tu, schimba-l pe el!

Nu te schimba tu. Schimba-l pe el

Foarte multi barbati cred ca femeile sunt slabe, dar aceasta regula nu ar trebui sa se aplice pentru toate femeile. Daca se astepta ca iubitele lor sa planga de fiecare data cand ceva nu merge bine, incotro va evolua relatia? Mai mult, ei nu reactioneaza bine nici confruntarilor directe, asa ca as putea spune ca barbatii sunt putin mai greu de inteles.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: AbElena, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.