Setari Cookie-uri

O poveste care te va face sa vezi intotdeauna partea buna a lucrurilor

O pilda minunata, pe care o citesti in doua minute. Este timpul sa faci o schimbare in viata ta.

O companie de incaltaminte extrem de importanta, cu venituri anuale de miliarde de euro, a decis sa isi deschida mai multe magazine in orasele mari din India. Reprezentantii companiei au trimis doi dintre cei mai buni experti in zonele de interes pentru a studia piata.

Cateva zile mai tarziu, unul dintre experti isi terminase deja treaba, asa ca s-a intors acasa. La intalnirea cu comisia, el a spus clar: "Va zic doar atat: Nu va pierdeti timpul degeaba! Oamenii din India nici macar nu poarta pantofi. Va fi o investitie pe care nu o veti putea recapata niciodata."

Reprezentantii companiei au fost extrem de dezamagiti.

Celalalt expert a mai stat o saptamana pentru a analiza mai bine situatia. El nu stia nimic de concluziile la care ajunsese colegul sau. Dupa putin timp, reprezentantii companiei au primit un email de la el:

Citește și:

"Domnilor, sunteti pregatiti pentru succesul pe care urmeaza sa il aveti in aceasta tara? Oamenii de aici inca nu poarta pantofi."

Morala povestii: O situatie poate fi vazuta precum un obstacol de netrecut pentru cineva, cand pentru altcineva aceeasi situatie poate fi considerata o adevarata oportunitate. Fiti pozitivi, iesiti din zona de confort si indrazniti sa luati decizii curajoase!

Putem fi fericiti doar schimband modul in care gandim.

foto interior si prima pagina: Halfpoint, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.