Setari Cookie-uri

Ce inseamna sa iubesti cu adevarat?

O batranica draguta mi-a oferit cea mai importanta lectie de viata.

Recent, intr-un zbor de la Varsovia catre Moscova m-am imprietenit cu o batranica draguta, care calatorea cu fratele ei. Cand am aterizat, ea m-a intrebat: "Te asteapta cineva?".

Atunci mi-am amintit de instructiunile date de sotul meu: "Cand aterizeaza avionul, ia un taxi si vii acasa. Si nu sta la discutii cu nimeni!".

Acesti oameni draguti s-au oferit sa ma ia cu masina, insa mi-au spus ca ma vor lasa in centrul orasului deoarece drumurile noastre erau destul de diferite.

Am acceptat imediat. Dupa ce am trecut de securitate, m-am urcat in masina lor. Eram cu gandul in alta parte si ma tot intrebam "Oare de ce nu a venit sa ma ia si pe mine de la aeroport? Cat de ocupat poate fi?"

Am ajuns in centrul orasului si ei au oprit masina, era timpul sa ne luam ramas bun si sa mergem pe drumuri diferite.

Era un trafic infernal. Ningea puternic. Imbracata doar intr-o jacheta, simteam cum gerul imi intra in oase. Incercam disperata sa gasesc un taxi, insa toate masinile erau ocupate. Zece minute mai tarziu mi-am dat seama ca nu am nicio sansa, asa ca am hotarat sa iau un autobuz. Am mers 15 minute pe jos, cu o geanta pe umar si un troler tras dupa mine, pentru a ajunge la statia de autobuz.

Citește și:

Dupa jumatate de ora, a venit si autobuzul care avea ruta catre zona in care stau.

Am intrat in casa. Am aruncat toate bagajele pe podea si m-am prabusit pe scaunelul de langa usa. Sotul meu era in living, asezat confortabil la laptop. El nu a putut veni sa ma intampine, insa a raspuns la zgomot: "Bine ai venit acasa, iubito!"

"Ce dracu? Ce ma fac eu cu tipul asta?" - mi-am spus in gand cand am inteles ca nici nu se deranjeaza sa vina sa ma sarute.

Daca ii spuneam ca nu am luat un taxi de la aeroport urma sa imi reproseze si sa ma invinovateasca pentru ca am trecut prin atatea. Ar fi gasit un motiv sa ma certe. Deja imi imaginam momentele.

In inima mea simteam ca ceva nu mai este in regula.

Cateva luni mai tarziu am inteles care este problema. Ma uitam la reality-show-ul "The Osbournes". Mama incerca sa ii faca pe copii sa se urce in masina. Toti mergeau la aeroport sa isi intampine tatal. Copiii mormaiau: "De ce trebuie sa mergem noi sa il luam de la aeroport?"... apoi o imitau pe mama lor, repetand cu o voce amuzanta "Pentru ca il iubiiiiiim.".

Citește și:

Apoi s-au calmat, au urcat in masina si au mers linistiti catre aeroport.

Atunci a fost momentul in care am inteles totul. Noi asteptam oamenii dragi nu pentru ca vin cu bagaje... ci pentru ca ii iubim. Da, dragostea inseamna sa iti astepti iubita la aeroport. Sa o imbratisezi si sa ii spui "Ce bine ca te-ai intors. Mi-a fost dor de tine."

La urma urmei, nu am inceput o familie pentru a mi se spune "Ia un taxi!", "Nu ma deranja!". Am creat o familie pentru ca vreau ca cineva sa ma astepte la aeroport si sa ma caute prin multime.

Doar aminti-va... Relatiile frumoase au nevoie de multa munca. Ozzy Osbourne este suficient de bogat pentru a avea un sofer - dar prima persoana pe care Ozzy vrea sa o vada cand ajunge acasa nu este soferul. Oamenii pe care ii iubim sunt mult mai importanti.

autor: Natalia Radulova via BrightSide

Citește și:

foto prima pagina: Pair Srinrat, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.