Setari Cookie-uri

Sprancene perfecte ca la salon: 7 greseli care ti le distrug

Daca iti doresti sa ai sprancene perfecte ca la salon, este suficient sa urmezi cativa pasi simpli atunci cand vine vorba de pensat si intretinere.

Iti doresti sa ai sprancene perfecte ca la salon, dar ti s-a intamplat sa faci greseli cand te-ai pensat acasa? Este esential sa stii cum sa iti pensezi corect sprancenele si cum sa le ingrijesti, altfel exista riscul ca firele de par sa nu se mai regenereze si sa ai o forma inestetica, scrie popsugar.com.

Foarte multe femei fac greseala sa inlature firele de par cu ceara, insa aceasta procedura subtiaza pielea si exista riscul ca firele de par sa nu mai creasca in acea zona. Daca iti doresti sa ai sprancene perfecte ca la salon, este suficient sa urmezi cativa pasi simpli.

Sprancene perfecte ca la salon- 7 greseli care ti le distrug

1. Aplici prea multe produse cosmetice pe sprancene

Daca iti doresti sa ai sprancene perfecte ca la salon, nu le incarca. Evita sa aplici crema, lotiuni, geluri de fata, fond de ten sau pudra, unele peste altele. Toate aceste produse cosmetice iti incarca firele de par si le impiedica sa creasca. Odata cu timpul, firele incep sa cada si exista riscul sa ramana spatii in care acestea nu mai cresc deloc.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto inteiror si prima pagina: vitals, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.