Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase citate ale lui Morgan Freeman

Am cules cele mai dragute si inspirationale citate ale lui Morgan Freeman.

Am adunat pentru voi cele mai frumoase citate ale lui Morgan Freeman. Salvati-le si cititi-le cand aveti timp.

"Sufletul tau tipa pentru ca tu sa raspunzi chemarii tale adevarate. Iubeste mai mult si mai mult in fiecare zi si in fiecare mod si nu renunta niciodata. Indiferent de cat de plin de provocari va fi destinul tau in viata, lumea are nevoie de tine cu adevarat, acum mai mult ca niciodata."

"Impreuna cu iubirea, compasiunea, iertarea si credinta in umanitate vom invinge raul o data pentru totdeauna."

"Daca traiesti o viata a himerelor, atunci viata ta nu valoreaza nimic. Accepta realitatea din jurul tau."

"Astazi, paseste in aceasta lume in care exista iubire adevarata... si, in cele din urma, iti vei da seama ca iubirea este, de fapt, ce ti-ai dorit toata viata."

"Oare mi-a fost dat sa fiu aici? In trecut era sa imi pierd casa si sa raman pe strazi. As fi fost un sofer de taxi, un sofer de camion sau as fi acceptat orice loc de munca pentru o bucata de paine. Nu stii niciodata ce iti rezerva viata."

Citește și:

"Sufletul tau tipa ca tu sa raspunzi chemarii tale adevarate. Ai posibilitatea sa schimbi ceva daca redefinesti ce inseamna cu adevarat succesul pentru tine. Poti transforma relatiile dureroase si poti construi alte relatii frumoase. Te poti ierta si ii poti ierta pe cei care ti-au gresit si te-au ranit. Poti deveni un lider povatuindu-i pe altii."

"Aceasta este singura noastra casa. Astazi putem alege sa facem o lume diferita!"

"Cu totii vom muri intr-o buna zi, insa doar cativa oameni ajung sa traiasca cu adevarat. Poti sa iesi din umbra.. poti gasi lumina. Ai fost facut pentru maretie."

"Pe masura ce cresti pe plan profesional, inveti sa faci mai mult cu mai putin timp."

"Banii nu sunt rai prin ei insisi. Ei sunt doar o hartie cu o valoare perceputa pentru a obtine alte lucruri noi pe care noi le apreciem in alte moduri."

Citește și:

"Intr-o zi, foarte curand, vom fi intrebati: CE AM FACUT? Si vom spune: “AM FACUT TOT CE AM PUTUT”. Trebuie. Pentru ca daca nu o facem, nu va fi nimeni care sa intrebe. Nu ne-am mai confruntat cu o asemenea criza, dar niciodata nu am avut idei bune pentru a rezolva problemele."

"Imagineaza-ti ca ai totul... doar ca sa pierzi totul. Nu esti falit, nu ai pierdut toti banii, nu ai pierdut tot ce ai. Singura solutie pentru aceasta nebunie si fericire a ta era sa castigi mai mult. Acum... nu mai ai posibilitati ca sa obtii fericirea falsa. Asa ca... CINE ESTI ACUM CU ADEVARAT?"

"Eu pot spune ca viata mea este buna cu mine. A fost si este buna. Asadar, cred ca rolul meu pe acest pamant este sa fiu si eu bun. Deci, cum poti sa fii bun in viata? Traieste."

"Cel mai bun mod de a garanta o pierdere este sa renunti."

Citește și:

"Intotdeauna le spun copiilor mei ca daca te asezi, oamenii vor calca peste tine. Insa daca mergi mai departe, daca ai incredere in tine, cineva iti va da intotdeauna o mana de ajutor. INTOTDEAUNA. Insa trebuie sa incerci sa mergi mai departe, trebuie sa continui sa faci pas dupa pas."

foto interior si prima pagina: Everett Collection, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.