Setari Cookie-uri

Cele 11 lucruri pentru care nu trebuie sa-ti faci griji cand esti intr-o relatie

Iti faci griji cand esti intr-o relatie in asa fel incat esti mereu panicata si trista? Nu e bine! Unele griji sunt inutile si ti-ar fi mai bine fara ele!

Daca obisnuiesti sa iti faci griji cand esti intr-o relatie pentru tot felul de fleacuri, reconsidera-ti atitudinea! Grijile nejustificate fac numai rau in cuplu, iti mananca timp si energie!

Cand esti intr-o relatie se intampla, de multe ori, sa treci prin tot felul de stari de anxietate sau ingrijorare. Daca te place destul, daca o sa mearga relatia si altele. Poate fi dificil. E ideal sa nu iti faci griji cand esti intr-o relatie. Si uneori nici nu e cazul, dar ti se intampla, nejustificat. Unele dintre aceste griji ar putea fi inlaturate cu usurinta, iar altele sunt fondate.

Pentru alte lucruri insa, nici nu are sens sa iti faci griji cand esti intr-o relatie. Unele ganduri negre, cum sunt cele descries de Bustle.com, nu merita nici atentia, nici timpul.

11 lucruri pentru care sa nu iti faci griji cand esti intr-o relatie

1. Daca partenerul tau e de incredere

Citește și:

Daca ati avut probleme in trecut – poate unul dintre voi a inselat, poate ati fost despartiti o perioada – e absolut normal sa aveti probleme cu increderea. Dar, daca vreti sa mergeti mai departe, nu ar trebui sa iti faci griji in legatura cu increderea. Ori ai incredere, ori mergi mai departe!

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.