Setari Cookie-uri

Te bucuri pentru un like primit pe Facebook?

Tu cum iti traiesti viata? In prezent sau pusa pe Facebook?

Cu cateva click-uri foarte simple, Facebook si Instagramul primesc milioane de update-uri zilnic de la utilizatori din toate colturile lumii. Fiecare fotografie sau mesaj publicate te scot din lumea realitatii intr-o realitate alternativa cibernetica. Ce iti doresti mai mult: un spatiu virtual tehnologic sau o lume cu interactiuni reale?

#Likelife este un proiect foarte interesant care isi propune sa atraga atentia asupra preocuparii acestei generatii aproape obsedate de internet si de social media. In filmuletul realizat este prezentata lumea reala versus lumea de pe social media. Scopul acestui clip este de a intelege mai bine ce inseamna o imbratisare reala sau o discutie fata in fata spre deosebire de sentimentul pe care il ai cand primesti un like pe Facebook.

Habar nu avem cate momente frumoase pierdem stand cu ochii in telefon, verificand viata altora in timp ce in viata noastra se intampla atatea lucruri incredibile de care aproape ca nici nu stim sa le mai apreciem. Suntem dependenti de telefoanele mobile si verificam intotdeauna newsfeed-urile astfel incat sa fim la zi cu tot ce se se intampla cu cei din jurul nostru.

Citește și:

Cat de mult ne-am transformat? Cine suntem cu adevarat? Cat de important este un like pe Facebook sau pe Instagram?

Poate ca ar fi bine sa invatam sa traim in prezent, sa ne bucuram de momentele care ni se intampla ACUM.

foto prima pagina: FotoYakov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.