Setari Cookie-uri

Natura asa cum nu ati mai vazut-o pana acum!

Cei de la BBC au avut nevoie de 10 ani pentru a realiza acest documentar.

Acum 10 ani documentarul Planet Earth a schimbat viziunea noastra asupra lumii. Insa acum veti fi mai aproape decat ati fost vreodata de aceasta lume. Aceasta este viata in toata minunea ei.

Trailerul pentru documentarul Planet Earth II a aparut pe Youtube si este mai frumos decat credeam. Filmul este narat de Sir David Attenborough si ne dezvaluie planeta noastra dintr-o perspectiva complet noua, folosind tehnologii noi si inovatoare in filmare.

Episoadele au fost filmate in ultra-high definition de sase echipe care au mers in jurul lumii. Au reusit sa filmeze patru leoparzi de zapada impreuna in salbaticie pentru prima data, precum si secvente video cu iguane care se lupta cu serpii infometati sau lenesi care fac baie.

O noua tehnologie a permis echipelor sa aduca telespectatorii si mai mult in lumea animalelor. Aparatele profesioniste au permis cameramanilor sa se deplaseze cu viteza alaturi de animale, iar dronele au captura secvente incredibile, pline de actiune. Camerele avansate au fost plasate atat de aproape de animalele salbatice incat au reusit sa inregistreze pana si sunetul respiratiei acestora.

Citește și:

Cei de la BBC au avut nevoie de 10 ani pentru a realiza acest documentar minunat. Urmariti trailerul de mai jos si spuneti-ne ce parere aveti.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.