Setari Cookie-uri

Fata frumoasa, te rog sa nu te multumesti cu mai putin decat meriti

Nu, tu nu meriti franturi de iubire. Tu ai nevoie de mai mult. De mult mai mult.

Nu, nu te multumi cu o dragoste care sa iti lase senzatia ca esti goala pe interior si ca in mod constant ii oferi bucati din tine fara sa primesti nimic inapoi.

Nu te multumi cu o dragoste care nu are pasiune si dorinta. Nu te multumi cu o dragoste care nu este echilibrata.

Stiu ca il iubesti, de asta ramai in continuare alaturi de el. Ramai pentru ca vrei sa crezi ca se poate schimba. Vrei sa il ajuti sa scoata la iveala acea parte din el pe care ai vazut-o cand l-ai intalnit pentru prima data. Vrei sa fii cea care sparge zidurile pe care el le-a construit in jurul inimii lui... vrei ca el sa te lase sa il iubesti.

Da, unii oameni iubesc mai profund, iar asta nu este un lucru rau. Inseamna doar ca trebuie sa fii cu cineva care sa te iubeasca la fel de profund. Trebuie sa fii cu cineva care sa te faca sa vibrezi... si inimile voastre sa bata in acelasi timp.

Citește și:

Cred ca stii, fata frumoasa, ca meriti mai mult.

Nu te multumi cu cineva care nu iti da fiori cand te atinge doar pentru ca iti este frica sa fii singura si iti este frica sa traiesti fara el. Este infricosator sa mergi mai departe fara persoana pe care o iubesti, insa uneori este si necesar. Uneori este necesar sa te indrepti intr-o diresctie diferita.

Uneori, a pleca este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine.

Ai nevoie de cineva care sa gandeasca pozitiv, sa te ajute sa cresti si sa crezi in tine. Ai nevoie de cineva care te inspira si te conduce sa faci mai bine si sa fie mai bine. Ai nevoie de cineva care impartaseste o viziune similara asupra vietii, fata frumoasa... si stiu ca poti gasi.

Cea mai grea parte este sa pleci - este sa fii constienta de faptul ca meriti mai mult si ca tu singura trebuie sa faci acest pas.

Da, vei pune la indoiala tot. Probabil ca te vei simti pierduta si singura, dar vei incepe sa te vindeci pe cont propriu. Intr-un final te vei regasi si vei invata din greselile facute in trecutul tau.

Citește și:

Vei gasi iubire in locuri necunoscute si te vei intersecta cu cineva care te iubeste atat de profund si iti vei da seama de cat de multe meriti. Vei experimenta iubirea reala, adevarata pe care nici nu o cunosteai pana acum.

Da, este dificil sa intorci spatele si sa pleci mai departe... dar, fata frumoasa, merita pentru ca vei simti ce inseamna sa fii apreciata pentru ceea ce esti.

sursa material: thoughtcatalog.com

foto prima pagina: Ivory27, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.