Setari Cookie-uri

Vorbesti singura? Nu iti face griji! E de bine!

Nu iti face griji daca te surprinzi ca vorbesti singura! Desi multi te-ar putea crede nebuna, nu e deloc asa! E un semn de inteligenta!

Obsnuiesti sa vorbesti singura prin casa, pe strada sau stand in fata laptopului, la job? Nu iti face griji pentru ce cred altii! E un semn de inteligenta si un obicei care te ajuta sa gasesti mai rapid solutii la probleme!

Te trezesti vorbind prin casa de una singura, sa zicem cand cauti ceva: “Daca as fi untul meu de corp cu smoothie de piersici, unde as fi? Aha! Aici erai!”?. Nu trebuie sa iti faci griji. Nici macar daca te apuci sa vorbesti de una singura si mergand pe strada, la cumparaturi sau la job.

Cand vorbesti singura, de fapt, dai sens gandurilor tale. Chiar daca acest lucru te face sa pari ciudata uneori, ba chiar nebuna in viziunea unora. De fapt, cei de la Elitedaily.com scriu ca e un semn de inteligenta superioara! Esti un fel de geniu!

Albert Einstein vorbea singur, nu era un tip prea social si prefera singuratatea. Einstein.org noteaza ca geniul obisnuia sa isi repete propriile fraze, cu voce mai inceata.

Citește și:

Daca vorbesti singura, creierul functioneaza mai eficient

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: file404, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.