Setari Cookie-uri

Filmul pe care toti isi doresc sa il vada

Un film minunat cu o poveste extraordinara.

Cu ocazia aniversarii celor 160 de ani de existenta si a deschiderii sezonului sarbatorilor de iarna, Burberry ne invita sa descoperim "Povestea lui Thomas Burberry". Scris de Matt Charman si regizat de Asif Kapadia, trailerul cinematografic dedicat fondatorului brandului suprinde evenimentele cheie care au modelat istoria si valorile companiei.

Lui Domhnall Gleeson i-a fost distribuit rolul principal, cel al fondatorului Thomas Burberry, iar Sienna Miller interpreteaza prima iubire a acestuia. Dominic West joaca rolul lui Sir Ernest Shackleton, una dintre figurile emblematice ale epocii de explorari antarctice, care a purtat gabardina Burberry in trei expediitii in Antarctica. Actrita Lily James apare in rolul lui Betty Dawson, un personaj fictiv, inspirat de Betty Kirby-Green, pilotul care a doborat recordul mondial in 1937 cu un zbor de retur catre Anglia din Cape Town, intr-un avion numit ”The Burberry”.

Citește și:

In trailerul cinemotografic, Thomas este surprins in timpul procesului de creatie al gabardinei realizata din material rezistent la apa, dar si confectionand uniformele soldatilor britanici, ale exploratorilor din Antarctica sau cele ale pilotilor.

Cu ocazia Craciunului si a aniversarii celor 160 de ani, ne-am dorit sa spunem povestea lui Thomas Burberry - pionier, inventator, inovator, si omul din spatele trenciului reprezentativ al brandului - cu propriile noastre cuvinte. Filmul ofera o scurta incursiune in povestea vietii spectaculoase a lui Thomas, o poveste tesuta de-a lungul unor momente de cotitura ale secolului al XX-lea. Pentru a onora aceasta poveste, am avut alaturi o echipa formata din cei mai talentati britanici ai momentului: Asif Kapadia, un regizor a carui munca o admir enorm, si o distributie cu cei mai buni actori ai nostri: Domhnall Gleeson, Sienna Miller, Dominic West si Lily James. Suntem mandri sa va impartasim „Povestea lui Thomas Burberry” cu ocazia acestui Craciun - spiritul si viziunea sa inca stau la baza a tot ceea ce facem astazi la Burberry.”, a declarat Christopher Bailey, Chief Creative and Chief Executive Officer Burberry.

Citește și:

Actorii poarta un mix de piese custom-made create special pentru film, replici ale unor piese ce fac parte din Burberry Heritage Archive, si creatii din colectia curenta Burberry, incluzand Trench Coat-ul Heritage si geanta The Bridle.

Thomas Burberry a inventat gabardina rezistenta la apa - materialul din care sunt confec ionate trenciurile emblematice ale brandului. Patentata in 1912, gabardina se afla in centrul fiecarei povesti a trenciului Burberry, care initial avea o forma cambrata, fara nasturi. Haina si-a schimbat forma de-a lungul anilor pentru a servi nevoilor armatei, devenind designul celebru pe care il recunoastem astazi.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.