Setari Cookie-uri

Citeste asta daca simti ca nu poti merge mai departe

Stiu ca este greu... insa cu pasi mici ajungi acolo unde iti doresti.

Stiu ca lucrurile nu au niciun sens pentru tine acum. Stiu ca ai atatea intrebari si ca raspunsurile iti dau cu virgula. Stiu ca esti ingrozita de gandul ca trebuie sa mergi mai departe. Si daca este prea devreme pentru a face urmatorul pas? Si daca este o greseala? Si daca este doar un obstacol, nu un final de drum? Si daca peste putin timp te vei simti din nou la fel?

Sau daca nu vei mai simti niciodata asa ceva, daca niciodata la usa ta nu va mai bate ceva atat de frumos?

Insa trebuie sa stii un lucru: atata timp cat usa ta este intotdeauna deschisa, lucruri mai bune vor bate la ea si atata timp cat inima ta va bate in continuare, va gasi intotdeauna modalitati de a se indragosti si de a iubi din nou.

Pentru ca ceea ce ne opreste din a merge mai departe este acelasi lucru care ne va elibera. Cei care ne ranesc sunt cei care ne pot vindeca in momentul in care ne vom hotari sa ii lasam sa plece.

Citește și:

Pentru ca, chiar daca nu vrei sa mergi mai departe, nu vrei nici sa fii doar o alta amintire, doar o alta experienta sau doar o alta persoana pe care cineva a decis sa nu o mai iubeasca.

Tu vrei sa fii cea care s-a ocupat de aceasta durere cu capul sus, vre sa fii cea care s-a iubit suficient de mult pentru a stii ca ceva mai bun va urma, vrei sa fii cea care nu se lasa definita de cineva care nu a iubit suficient si vrei sa fii cea care merge mai departe, cea care nu a ramas asteptand ceva ce nu se va mai intampla, cea care a plans pentru o noapte si s-a trezit a doua zi dimineata cu zambetul pe buze.

Pentru ca adevarul de a merge mai departe este ca, intr-adevar, doare... doare sa privesti inapoi, doare sa renunti la toate amintirile si doare sa inchei ceva ce nu erai gata sa inchei. Insa, in viata lucrurile care sunt cel mai greu de facut sunt lucrurile pe care trebuie sa le facem pentru a trai, pentru a supravietui si pentru a ne dezvolta.

Citește și:

Pentru ca in timp ce doare sa mergi mai departe, doare si mai mult sa ramai pe log. Doare cand ti-e frica sa pierzi pe cineva care nu se teme sa te piarda pe tine. Dar, precum un tren, tu trebuie sa continui sa mergi... nu poti opri pe un singur peron, nu poti astepta ca fiecare pasager sa ajunga la bord, nu poti pierde toata calatoria doar pentru ca cineva nu ti-a putut oferi ce aveai nevoie.

Nu poti sa continui in aceeasi directie, care duce spre nicaieri, trebuie doar sa continui sa mergi si, daca lui ii lasa... va veni dupa tine. Daca nu, trebuie sa crezi ca aceasta calatorie a ta este plina de surprize si are un cadou mult mai frumos pentru tine.

Trebuie sa continui sa mergi pana cand nu vei mai vedea drumul pe care l-ai lasat in urma. Pentru ca, uneori, este necesar sa lasi anumite lucruri in trecut pentru a vedea toate lucrurile frumoase care te asteapta in viitor.

Citește și:

foto interior si prima pagina: LaVika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.