Setari Cookie-uri

Cum sa iti respecti corpul si mintea: cele 12 reguli ale frantuzoaicelor

Vrei sa arati sic si sa fii increzatoare ca frantuzoaicele? Atunci afla de la ele cum sa iti respecti corpul si mintea! Respectul de sine iti da stralucire!

Frantuzoaicele sunt seducatoare si intotdeauna par sa se simta perfect in pielea lor, chiar daca nu au masurile ideale. Daca vei invata de la ele cum sa iti respecti corpul, cum sa ai grija de tine si cum sa te respecti, vei putea sa ai o atitudine increzatoare si tu!

Frantuzoaicelor li s-a dus vestea peste tot in lume pentru acel “je ne sais quoi”: faptul ca arata sic fara sa para ca depun prea mult efort. O frantuzoaica poate sa fie atragatoare chiar daca nu respecta tiparele se frumusete. Stiu sa traiasca bine fara prea mult efort si se bucura de tot felul de lucruri fara sa faca excese.

Poate ca unele dintre cele mai importante calitati ale unei frantuzoaice sunt dragostea si respectul de sine, scriu cei de la Mindbodygreen.com. Daca vei analiza comportamentul frantuzoaicelor, iti vei da seama cum sa iti respecti corpul, dar si mintea.

Citește și:

12 sfaturi care te invata cum sa iti respecti corpul si psihicul

1. Fa tot ce poti cu hainele pe care le ai

Frantuzoaicele sunt recunoscute pentru bunul lor gust si atentia la detalii. De ce? Pentru ca isi dau seama ce le vine bine si isi folosesc hainele in favoarea lor. Isi cumpara lucruri numai daca li se potrivesc, nu doar pentru ca “sunt la moda”.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Masson, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.