Setari Cookie-uri

9 trucuri rapide de frumusete pentru femeile foarte ocupate

Esti mereu pe fuga si n-ai timp de machiaj? Un specialist ne spune cateva trucuri rapide de frumusete care ne ajuta sa iesim pe usa fara sa aratam ravasite.

Ideal ar fi sa petrecem cate o ora in fiecare dimineata in fata oglinzii si sa aplicam meticulos fondul de ten si bronzerul pentru a obtine un look perfect. In realitate, nu avem atat de mult timp la dispozitie, ceea ce inseamna ca, de cele mai multe ori, diminetile noastre sunt nebune si lipsite de un ritual indelungat de machiere. Aceste trucuri rapide de frumusete sunt de mare ajutor cand ne pregatim de job sau suntem in intarziere.

Am rugat-o pe Andreea Has, make-up artist la BottegaVerde.ro, sa ne spuna cateva trucuri rapide de frumusete care ne ajuta sa iesim pe usa fara sa aratam ravasite. De la produse care incorporeaza mai multe beneficii sub un singur ambalaj, pana la stilizarea parului in timp ce te ocupi si de alte activitati, aceasta ne-a impartasit cateva sfaturi pretioase de beauty.

9 trucuri rapide de frumusete pentru orice femeie

Citește și:

1. Alege un scrub cu dublu rol

Foloseste un scrub care are rolul de a exfolia si indeparta celulele moarte, dar care in acelasi timp protejeaza si hidrateaza pielea. Un scrub de corp cu ulei de argan iti va curata pielea, lasand-o catifelata si luminoasa, fara ca tu sa mai ai nevoie de alte produse de hidratare.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Sofia Zhuravetc, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.