Setari Cookie-uri

Cand si tu ai nevoie de iubire...

Sunt momente in care fata la care mergi de fiecare daca cand ai nevoie de ajutor are si ea nevoie de un umar pe care sa planga.

Cand esti fata la care multe persoane vin pentru ca stiu ca in tine pot avea incredere si i-ai ajuta oricand, la orice ora cu problemele pe care le au... simti multe. Inima ta este precum un ocean, iubesti mult si suferi in momentul in care ii vezi pe cei din jurul tau ca sunt prea speriati ca sa inoate. Oferi iubire, esti acolo tot timpul, ii tii de mana... sufletul tau se rupe in bucati mici doar pentru a incerca sa ajuti pe altcineva.

Te doare. Te doare sufletul, te doare inima. Tanjesti, intrebandu-te daca cineva iti va oferi vreodata iubirea pe care tu o oferi altora sau daca va veni un moment cand cineva te va intreba ce faci, cum rezisti, cum te vindeci.

Iar cand aceste lucruri nu se intampla, te vindeci singura. Gasesti putere nu in oameni, ci in tine... in lucrurile marunte. Gasesti energie sa mergi mai departe prin singuratate, gasesti speranta in visele tale. Te ridici de la pamant, spunandu-ti ca nu ai nevoie de nimeni care sa te salveze, ca nu ai nevoie de nimeni pentru a iti schimba viata.

Citește și:

Insa uneori ai nevoie.

Pentru ca... fata care este mereu acolo pentru oricine altcineva, are si ea nevoie ca cineva sa fie acolo pentru ea. Uneori fata care zambeste cel mai mult sufera cel mai mult. Uneori fata care este persoana care sterge lacrimile altora, merge acasa si plange in miez de noapte. Uneori fata care ii incurajeaza pe toti este cea care are nevoie sa fie incurajata.

Asa ca... daca tu esti fata care este mereu acolo pentru altii, stiu ca inima ta este rara.

Tine minte un lucru: esti speciala! Detii puterea de a calma furtunile din sufletele oamenilor, un dar minunat care vindeca ranile ranite si sterge ochii inlacrimati. Tu oferi oamenilor speranta, ii inspiri, ii ajuti sa mearga mai departe si ii faci sa vada ca viata lor chiar este frumoasa, ca are un scop.

Sa iti mai spun inca ceva: nu esti invincibila. Inima ta are nevoie de odihna. Din cand in cand gandeste-te si la tine. Aminteste-ti ca nu trebuie sa porti greutatea lumii pe umerii tai, ca nu poti salva pe toata lumea, ca nu poti vindeca fiecare ranit.

Citește și:

Aminteste-ti ca tu meriti sa iei toata energia pe care ai pus-o in aceasta lume si sa o investesti in tine din cand in cand... ca esti vrednica de iubirea pe care o oferi in continuare celor din jurul tau... ca nu trebuie intotdeauna sa fii puternica, ca nu trebuie sa le schimbi viata.

Aminteste-ti ca si tu esti om, ca si tu poti cere ajutorul... ca nu trebuie sa fii intotdeauna acea fata care nu are nevoie sa fie salvata.

foto interior si prima pagina: Dmitry Elagin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.