Setari Cookie-uri

8 Lucruri importante pe care sa le spui parintilor tai

Nu astepta momentul potrivit si spune aceste lucruri frumoase parintilor tai acum.

Exista atatea cuvinte simple, insa extrem de importante pe care ar trebui sa le spunem parintilor nostri mai des. Cu toate acestea, multi dintre noi pur si simplu considera ca este dificil sa faca acest lucru. Pana cand nu esti parinte nu vei intelege cu adevarat eforturile pe care le-au facut parintii pentru tine.

Nu astepta momentul potrivit si spune aceste lucruri frumoase parintilor tai acum.

1. Ma gandesc la tine in fiecare zi a vietii mele. Chiar daca sunt ocupat si obosit, inca ma mai gandesc la tine. Voi simti intotdeauna legatura speciala pe care o avem.

2. Sunt mandra sa fiu copilul tau.

Tu ai fost intotdeauna langa mine cand am avut nevoie, chiar si atunci cand nu meritam asta. Mi-ai oferit totul si m-ai invatat tot ce aveam nevoie sa stiu pentru a deveni persoana independenta si puternica care sunt astazi.

3. Apreciez fiecare lucru mic pe care l-ai facut pentru mine.

Citește și:

Sunt atat de multe lucruri marunte pe care le-ai facut si continui sa faci pentru mine. N-am spus "Iti multumesc" cand trebuia, insa asta nu inseamna ca nu am apreciat. Sunt profund recunoscatoare si nu-mi pot imagina viata fara tine.

4. Imi este dor de tine.

Acum ca sunt departe de tine, ocupata cu viata mea si cu propria familie. Chiar daca suntem la zeci, sute de kilometri distanta, mi-e un dor nebun de tine. Probabil ca nu ar fi trebuit sa plec atat de departe de tine, insa stiu ca ti-ai dorit intotdeauna cele mai bune lucruri pentru mine. Intotdeauna m-ai incurajat sa imi urmaresc obiectivele si visele mele.

5. Datorita tie sunt o persoana mai buna

Datorita tie am reusit sa nu dezamagesc persoanele dragi mie. Am reusit sa fiu mai generoasa, mai puternica si asta pentru ca m-ai incurajat intotdeauna, m-ai ajutat sa fiu o persoana mai buna.

Citește și:

6. Cea mai mare frica a mea este sa te pierd intr-o zi

Stiu ca trebuie sa accept ca nu vei fi aici pentru totdeauna. Niciunul dintre noi nu va fi. Stiu ca va trebui sa merg mai departe, pe propriul drum... si mai stiu ca tu vei fi intotdeauna in inima mea.

7. Imi pare rau.

Stiu ca am facut multe greseli, insa de fiecare data am si invatat ceva nou. Imi pare rau daca te-am ranit. Nu am facut-o intentionat.

8. Tu si tata sunteti eroii mei. Mi-ati oferit atat de multe amintiri fericite, ati facut atatea pentru mine. Nu doar ca mi-ai dat viata, ci ati fost langa mine cand aveam nevoie cel mai mult.

foto interior si prima pagina: IVASHstudio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.