Setari Cookie-uri

Invata sa detectezi mincinosii! 13 semne dupa care se ghideaza profilerii FBI

Nu uitati aceste sfaturi, va vor usura viata!

Mergem astazi cu portia de sanatate in zona depistarii mincinosilor, ca tot este campanie electorala! Luati-o ca pe un sfat medical, deoarece daca reusim sa depistam mitomania ne ferim psihicul de tulburari posibile cand vom descoperi ca ni s-au livrat promisiuni fara acoperire.

Dr. Leanne Ten Brinke, de la Scoala Haas Business a Universitatii din California, a realizat studii care sugereaza ca oamenii au instincte prestabilite pentru detectarea mincinosilor, desi de foarte multe ori nu le iau in seama.

Este posibil sa se determine daca cineva spune intregul adevar daca avem in vedere cateva semne-cheie. Studiile arata ca invatand cum putem detecta minciuna putem imbunatati capacitatea de a identifica inselaciune cu pana la 90%. Un prim semn este acela ca, la o intrebare directa, mincinosul face o miscare brusca a capului.

Citește și:

Apoi, respiratia grea este un "reflex" asociat frecvent cu minciuna. Daca nu sunteti suficient de aproape pentru a auzi sau simti respiratia individului, uitati-va la umeri, care se vor ridica usor. Mincinosul isi va controla bine vocea, care are tendinta de a deveni neclara sau ragusita. Si asta deoarece survin dificultati respiratorii din cauza pulsului crescut si a schimbarilor in fluxul de sange, consecinta a presiunii de a minti.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: Vladimir Gjorgiev, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.