Un mesaj pentru cei care raman langa noi indiferent de ce ni se intampla

 Un mesaj pentru cei care raman langa noi indiferent de ce ni se intampla

Nu conteaza atat de mult ce faci, ci cine sunt oamenii pe care ii ai langa tine pentru a te bucura de rezultatele obtinute.

Pentru toti oamenii care inca ne iubesc chiar si in cele mai dificile momente ale vietii noastre - va multumim. Retail jobs

Va multumim pentru ca ne spuneti sa ne ridicam cand lumea parca se prabuseste in jurul nostru. Va multumim pentru ca ne invatati ce inseamna dragostea adevarata. Va multumim pentru toate imbratisarile pe care ni le-ati oferit si care ne-au facut sa ne simtim un pic mai bine.

Va multumim pentru ca ne-ati inmanat un servetel atunci cand lacrimile curgeau siroaie pe obrajii nostri. Va multumim pentru ca ne-ati oferit o mana de ajutor cand noi eram la pamant. Va multumim ca ati fost linistit si ati incercat sa ne calmati. Va multumim pentru ca ati tipat la noi cand trebuia, cand ne-ati spus ca gresim cand greseam si cand ne-ati incurajat cand faceam lucrurile pe care trebuia sa le facem de la inceput.

Va multumim pentru ca nu ne-ati judecat prea aspru, chiar daca uneori privirea voastra ne spunea ca gresim. Va multumim ca ne iubiti in ciuda greselilor pe care le-am facut pana acum. Va multumim pentru incurajarile voastre, pentru incurajarile voastre, pentru noptile nedormite in care ati preferat sa ramaneti alaturi de noi.

Va multumim pentru toate amintirile pe care le-am facut in aceasta perioada. Va multumim pentru ca ne-ati iubit cand altii ne-au parasit, pentru ca ne-ati dat toate motivele de a merge mai departe. Va multumim pentru ca ati fost stalpii nostri, pentru ca ne-ati ajutat sa mergem din nou pe drumul vietii si pentru ca niciodata nu renuntati la noi, in ciuda nebuniilor pe care le facem.

Va multumim pentru dragostea neconditionata, pentru ca sunteti acolo la bine si la rau, pentru ca credeti in visele noastre. Si va multumim pentru iubirea acordata cand nici macar noi nu ne mai suportam.

foto interior si prima pagina: Kalinovskiy, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri