Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase citate ale lui Jim Carrey

Nu le tine doar pentru tine. Impartaseste-le cu cei dragi deoarece aceste cuvinte frumoase ne pot ajuta sa vedem viata cu alti ochi.

Am adunat pentru voi cele mai frumoase citate ale marelui actor Jim Carrey. Va invitam sa le cititi si sa dati share mai departe oamenilor dragi din viata voastra:

1. Frica va juca un rol in viata ta, dar tu decizi cata importanta ii acorzi. Poti sa iti petreci o viata intreaga imaginandu-ti fantasme, temandu-te pentru viitor, dar tot ceea ce va exista vreodata este ceea ce se petrece acum aici, iar deciziile pe care le luam in acest moment sunt bazate pe Iubire sau Frica.

2. Scopul meu este sa uit durerea vietii. Sa uit de durere, sa o sfidez, sa o reduc. Si sa rad.

3. Daca nu traiesti in prezent, fie privesti in viitor cu nesiguranta, fie in trecut cu durere si regret.

4. Ne temem prea mult si iubim prea putin. Am devenit atat de atasati si de identificati cu fricile noastre, incat am uitat cum este iubirea adevarata.

5. Atat cat pot sa spun, totul este despre a lasa universul sa stie ce iti doresti si apoi sa muncesti pentru acest lucru in timp ce renunti la CUM urmeaza sa se intample.

Citește și:

6. Cred cu tarie in ideea ca iti poti crea propriul univers. Asta si incerc sa fac, sa creez unul bun pentru mine.

7. Indiferent cat de reale par toate fricile noastre, si indiferent cat de mult incearca mintea noastra sa isi impuna autenticitatea, adevarul este ca frica este doar o iluzie, o iluzie creata de mintea noastra, pe cand iubirea este singurul lucru care este cu adevarat real si este singurul lucru care conteaza.

8. Am spus adesea ca imi doresc ca oamenii sa poata sa isi realizeze toate visurile, imi doresc sa fie bogati, sa fie faimosi ca sa poate vedea ca nu acolo isi vor gasi sensul implinirii. Nu acestea sunt raspunsurile.

9. Fereste-te de cei neiubiti caci in cele din urma se vor rani pe ei insisi.. sau pe altii.

10. Nu ai decat doua variante: iubire sau frica. Alege iubirea si nu lasa frica sa te intoarca impotriva sufletului tau jucaus.

Citește și:

11. Atunci cand esti concediat de la un job care oricum nu iti placea, iti dai seama ca poti esua in ceva ce nici nu vroiai sa faci de la bun inceput. Asa ca ai putea la fel de bine sa ai curaj si sa tintesti spre ceea ce vrei cu adevarat.

12. Viata deschide oportunitati pentru tine. Fie le accepti, fie ramai cu frica de a profita de ele.

13. Tot ce castigi in viata se degradeaza si se destrama si tot ceea ce va ramane din tine este ceea ce este in inima ta.

14. Ochii nostri nu sunt doar privitori, sunt si proiectori care difuzeaza o a doua poveste peste cadrul pe care il vedem tot timpul in fata noastra. Teama scrie scenariul.

15. Pentru cei mai sensibili dintre noi, zgomotul poate fi prea mult.

16. Viata nu ti se intampla, se intampla pentru tine. Si, din punctul meu de vedere, este doar despre a lasa universul sa stie ce vrei si sa lucrezi inspre a atinge acest lucru, in timp ce renunti la CUM va urma sa se intample.

Citește și:

17. De ce sa nu-ti incerci sansele crezand in ceva? De ce sa nu-ti incerci norocul si cu credinta? Nu religia, ci credinta. Nu speranta, ci credinta. Nu cred in speranta. Speranta este un cersetor. Speranta trece prin foc si credinta sare peste.

18. Fie esti tu cel care sterge, fie esti tu cel care este sters.

19. Alege dragostea si nu lasa niciodata teama sa te intoarca impotriva inimii tale pline de neastampar.

foto interior si prima pagina: Tinseltown, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.