Setari Cookie-uri

6 Semne ca viata trece pe langa tine. Si tu nici nu iti dai seama de asta!

Va recomand sa cititi si voi randurile de mai jos. Sunt convinsa ca va vor inspira si va vor ajuta sa fiti putin mai fericiti decat erati pana acum.

Carol Morgan, psiholog si profesor, a pus doua intrebari cititorilor sai: Ce si-au dorit intotdeauna sa devina inca din copilarie si daca si-au indeplinit acel vis? Pentru cei care au raspuns negativ la a doua intrebare, ea a pregatit o lista cu 13 mici indicatii ca viata trece pe langa ei.

Va recomand sa cititi si voi randurile de mai jos. Sunt convinsa ca va vor inspira si va vor ajuta sa fiti putin mai fericiti decat erati pana acum.

1. Petreci prea mult timp facand lucruri pe care nu ar trebui sa le faci

Jocuri video. Emisiuni tv. Stat pe internet. Mananci prea mult. Bei prea mult. Iar lista poate continua. Este timpul sa analizezi viata pe care o traiesti. Unde iti petreci majoritatea timpului? Iti place viata pe care o ai? Activitatile tale sunt o fundatie catre un viitor frumos? Daca nu, este timpul sa iti reevaluezi activitatile de rutina si sa faci cateva schimbari.

Citește și:

2. Iti dai seama ca te plangi mult prea mult

Cunosc oameni care sunt mai tot timpul presati de viata pe care o traiesc. Esti unul dintre acei oameni? Te plangi de viata pe care o ai, de job-ul la care mergi zi de zi, de seful tau, de salariul pe care il primesti, de vecini sau chiar de partenerul de cuplu? Daca da, atunci este timpul sa indepartezi aceasta energie negativa din viata ta. Negativitatea nu schimba lucrurile. Te tine blocat. Asa ca schimba-ti gandurile si vorbeste despre ce apreciezi la viata ta, nu despre ce nu iti place.

3. Nu iti hranesti mintea

Daca nu esti intr-o continua crestere si invatare, atunci stagnezi - la fel ca un lac linistit, a carui apa nu se misca si imediat cresc tot felul de ierburi in ea. Asa se intampla si cu mintea ta daca nu o tii activa si nu inveti lucruri noi. Provocarile pozitive din viata ta te vor ajuta sa evoluezi.

Citește și:

4. Te simti neinspirat

Ai o pasiune pentru ceva? Stiu o multime de oameni care cred ca nu au pasiuni. Insa nu este asa. Trebuie sa fie ceva ce iti place sa faci. Asadar, ai obligatia fata de tine sa redescoperi lucrurile care te relaxeaza si sa le faci mai des.

5. Nu iti planuiesti viitorul

Desi este minunat sa traiesti ACUM si sa FII IN PREZENT, uneori trebuie sa privesti si inainte pentru a vedea unde vrei sa mergi. In cazul in care nu ai un scop sau un plan, atunci esti precum o barca ce pluteste pe ocean, in speranta de a ajunge undeva cu bine. Insa nu poti face asta. Trebuie sa ai un ghid pas cu pas pentru a ajunge acolo unde vrei sa mergi.

6. Iti petreci prea mult timp cu oameni care nu contribuie la cresterea ta

Este usor sa te blochezi agatat de oameni care nu fac sa te simti ca o persoana mai buna. Insa daca mergi in continuare pe acest drum, vei stagna sau vei fi in tras in jos de catre ei. Imi place sa ii numesc "vampiri energetici" - ei iti sug viata si nu iti dau nimic pozitiv la schimb.

Citește și:

foto interior si prima pagina: PHOTOCREO Michal Bednarek, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.