Setari Cookie-uri

Cum sa ai sprancene groase. Solutia expertilor

Vrei sa afli care sunt cele mai bune trucuri de frumusete? Expertii in vin in ajutor si iti spun cum sa ai sprancene groase! 

Daca ti-ai pensat sprancenele in exces si acum iti doresti foarte mult sa le repari, trebuie sa tii cont de sfaturile expertilor. Acestia iti spun cum sa ai sprancene groase fara sa faci prea mult efort. Chiar daca iti place sa folosesti produsele cosmetice special concepute pentru sprancene, este momentul sa renunti complet la ele si sa pui mai mult accent pe sanatatea sprancenelor tale.

Cei de la bustle.com iti vin in ajutor. Acestia au stat de vorba cu un celebru stilist care a fost de acord sa dezvaluie secretele unor sprancene groase si sanatoase. Cum sa ai sprancene groase? Simplu. Folosind ulei de ricin!

Este absolut remarcabil, este nevoie sa aplici o singura picatura seara si o singura picatura dimineata.

Cum sa ai sprancene groase

Uleiul de ricin are proprietati antibacteriene si antifungice ce il fac benefic impotriva foliculitei, matretii sau infectiei scalpului si pielii. In plus, continutul sau bogat de acid ricinoleic ajuta la cresterea circulatiei si imbunatateste cresterea parului. Antioxidantii din uleiul de ricin ajuta cheratina din par si astfel obtii sprancene mai groase si mai dese.

Citește și:

Are multe proprietati care il fac perfect pentru utilizarea in cosmetice sau utilizarea ca umectant pentru ca atrage si retine umezeala. Este bogat in acizi grasi si il fac perfect pentru orice tip de tratament pentru piele, unghii sau par. Trebuie mentinut ca uleiul de ricin contine: acid ricinoleic, acid palmitic, acid stearic, Omega-6, Omega-9, saruri minerale, vitamina E si enzime.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Oleg Gekman, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.