Setari Cookie-uri

5 filme de vazut in familie de Craciun

Ti-am facut o lista cu 5 filme de vazut in familie numai bune de urmarit atunci cand iei o pauza de la treburile facute prin casa!

Stim ca se anunta o perioada ocupata pentru tine in care vei pregati tot felul de bunatati, vei aranja casa de Sarbatori si vei impodobi bradul, dar atunci cand te hotarasti sa iei o pauza, profita de ea pentru a vedea niste pelicule care surprind perfect Spiritul Craciunului. Ti-am facut o lista cu 5 filme de vazut in familie!

Printre ele se numara atat pelicule clasice precum It’s a Wonderful Life sau Miracle on 34th Street, dar si filme ceva mai noi, care ofera o imagine diferita asupra povestii lui Mos Craciun. Suntem sigure ca toata familia ta le va aprecia: de la mic la mare!

Cateva filme de vazut in familie in vacanta de iarna

Home Alone

Este probabil cel mai popular film de Craciun al tuturor timpurilor, iar daca membri mai mici ai familiei tale nu au avut inca ocazia sa-l vada acum pot s-o faca! Mai ales ca anul acesta e un an special pentru Home Alone care se celebreaza 20 de ani de la lansarea primului film al seriei. Chiar daca a trecut mult timp de la lansarea lui suntem sigure ca si copiii tai vor aprecia povestea la fel de mult cum ai apreciat-o si tu. Nu-ti vom mai face sinopsisul filmului pentru ca suntem sigure ca-l stii prea bine.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.