Setari Cookie-uri

20 de sfaturi absolut vitale de la persoane de peste 60 de ani

Daca esti coplesit de viata, trebuie doar sa respiri adanc si sa te relaxezi. Bucura-te de toate lucrurile marunte care te fac fericit.

Recent, pe un forum a fost pusa o intrebare oamenilor care aveau peste 60 de ani. Intrebarea era urmatoarea: "Ce sfaturi ai pentru cei care au pe jumatate varsta ta?"

Desi intrebarea pare simpla, raspunsurile va vor surprinde. Noi va sfatuim sa cititi aceste sfaturi deoarece va vor ajuta foarte mult in viata.

1. Oamenii spun mereu "Asigura-te ca iti iei un loc de munca unde iti place ceea ce faci." Dar acesta nu este cel mai bun sfat. Postul potrivit este jobul pe care il iubesti cateva zile, il tolerezi in alte zile si care te ajuta sa iti platesti facturile la sfarsit de luna. Aproape nimeni nu are un loc de munca pe care sa il iubeasca in fiecare zi.

2. Anii trec cat ai clipi. Nu te casatori de tanar. Traieste-ti viata. Calatoreste cat mai mult. Fa lucruri interesante. Chiar si daca nu ai bani; ia-ti un ghiozdan cu tine si pleaca unde iti permiti sa mergi.

Citește și:

3. Nu lua viata prea in serios. Chiar daca lucrurile par intunecate si fara speranta, incearca sa razi la cat de ridicola este viata.

4. Tine minte asta: un prieten adevarat va veni la tine cand il suni la 2 dimineata. Restul... sunt doar cunostinte.

5. Cea mai importanta persoana din viata ta este persoana care a acceptat sa isi imparta viata cu tine. Trateaz-o asa cum merita!

6. Copiii cresc prea repede. Asa ca profita din plin de timpul pe care il ai cu ei.

7. Nimeni nu moare dorindu-si sa fi muncit mai mult. Munceste din greu, insa prioritizeaza-ti familia, prietenii.

8. S-ar putea sa traiesti o viata lunga sau s-ar putea sa traiesti o viata scurta - cine stie?! Dar, crede-ma cand iti spun ca iti vei dori sa ai grija de tine in tinerete.

9. Daca esti coplesit de viata, trebuie doar sa respiri adanc si sa te relaxezi. Bucura-te de toate lucrurile marunte care te fac fericit.

Citește și:

10. Mananca sanatos si fa exercitii fizice. Vei vedea cat de importante sunt cand vei ajunge la batranete.

11. Ai o singura viata pe acest pamant. Nu astepta sa te trezesti la 60 de ani si sa iti dai seama ca nu ai facut mai nimic din ce te face fericit.

12. Tine-ti membrii familiei aproape. Ei nu te vor parasi niciodata.

13. Iubeste cu patima fiecare zi, fiecare ora, fiecare minut, fiecare secunda. Iubirea iti pune zambetul pe buze.

14. Accepta sfaturile primite, insa fa ce iti dicteaza inima.

15. Lucrurile sunt doar lucruri. Nu le iei cu tine in mormant. Nu munci pentru a iti cumpara lucruri, munceste pentru a crea amintiri.

16. Apreciaza lucrurile marunte din viata ta si fii prezent in acest moment. Traiesti intr-o lume atat de frumoasa si fiecare secunda conteaza. Nu o rata!

17. Plateste-ti intotdeauna facturile la timp si stai departe de datorii.

Citește și:

18. Tine minte asta: gelozia distruge relatiile. Ai incredere in persoana de langa tine.

19. Daca ai un vis care pare imposibil, nu te culca pe o ureche. Incearca! Acesta va deveni cu adevarat imposibil pe masura ce imbatranesti si devii responsabil pentru alte persoane.

20. Nu lasa ca ura sa intre in viata ta. Iarta oamenii care iti gresesc si mergi mai departe.

foto interior si prima pagina: Siberia Video and Photo, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.