Setari Cookie-uri

6 lucruri musai de facut inainte de noul an. Sfaturi pentru femei istete!

Desi poti sa faci o schimbare in orice perioada, este mult mai placut sa stii ca poti sa faci foarte multe lucruri inainte de noul an.

Ultima perioada din an reprezinta un motiv de bucurie pentru foarte multe persoane pentru simplul motiv ca acum este momentul cand se pot face foarte multe planuri de viitor. Te intrebi care sunt acele lucruri pe care e obligatoriu sa le faci inainte de noul an? Poti sa consideri ca este un nou inceput pentru tine si poti sa te pui la punct cu tot ceea ce te preocupa, scrie bustle.com.

Desi poti sa faci o schimbare in orice perioada, este mult mai placut sa stii ca poti sa faci foarte multe lucruri inainte de noul an. Adica, sa rezolvi tot ceea ce te preocupa intr-un timp destul de scurt si sa o iei de la zero in ianuarie. In plus, poti sa-ti stabilesti cateva rezolutii pentru anul 2017, dar fara sa fii nevoita sa inchizi foarte multe capitole din viata ta.

Pentru multe persoane, sa se puna la punct cu situatia financiara este cel mai important lucru pe care il pot face inainte de noul an. Alte persoane considera ca viata emotionala are prioritate, asa ca se grabesc sa isi caute jumatatea sau fac tot posibilul pentru a rezolva problemele din cuplu.

Citește și:

6 lucruri pe care sa le faci inainte de noul an

1. Verfica-ti cardul de credit sau contul bancar

Daca ai un card de credit si ai facut foarte multe achizitii in cursul anului 2016, este important sa verifici ce plati ai de facut si sa te asiguri ca nu intri cu datorii in noul an. Aceeasi regula se aplica si in cazul in care ai un cont in banca si vrei sa scoti bani sau sa depui o suma mai mare la final de an.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: W.Chakkrit, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.