Setari Cookie-uri

De ce se intalnesc femeile cu barbati care nu le merita?

Multe femei intra in relatii cu barbati care nu le merita pentru ca nu au incredere in ele. Dar motivele sunt multe si toate fac rau.

Cum de ajung femeile langa barbati care nu le merita? Unii se schimba in timp, dar altii sunt asa de la inceput. Iar felul in care te vezi pe tine influenteaza reactia ta fata de astfel de barbati.

Se intampla ca unele femei sa intre in relatii cu niste barbati care nu le merita. In mod constant. Sunt de acord ca nu poti gasi intotdeauna un barbat minunat. Dar de ce sa aleaga femeile mereu barbati care nu le merita? Ei bine, potrivit Lovepanky.com, exista niste motive destul de intemeiate pentru aceste alegeri. Pentru ca sunt femei care nu pot sa iasa din aceasta matrita in care intra iar si iar si iar. Tu te-ai intanit vreodata cu buna stiinta cu un barbat care nu stia sa se comporte frumos cu tine? Sau cu un ratat? Sau cu unul care insala? Daca ai facut-o, iata explicatiile:

7 motive pentru care femeile pot sa se intalneasca mereu cu barbati care nu le merita

Citește și:

1. Ti se pare ca nu poti mai mult

Daca nu ti se pare ca ai destul succes si daca esti nesigura, o sa ai o stima de sine redusa. Acest lucru, de multe ori, te face sa accepti sa intri in relatii cu tot felul de barbati groaznici, care nu te apreciaza.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Stokkete, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.