Setari Cookie-uri

Merit mai mult decat un mesaj prin telefon

Merit mai mult decat un mesaj... la dracu, toate meritam!

Te rog sa nu imi trimiti mesaje. Nu imi trimite un mesaj cu un vag "Hei" la care sa ma gandesc oare ce ai vrut sa zici. Si nici nu vreau un mesaj cu "Mi-e dor de tine" care sa ma faca sa ma indragostesc din nou. Nu vreau sa imi mai cobor standardele si sa renunt, sa accept putinul pe care esti dispus sa mi-l oferi.

Si nu imi mai da like la pozele de pe Facebook. Pentru mine acest tip de "afectiune" nu inseamna nimic.

Nu este ca si cum nu as vrea sa te las in viata mea. Dar, daca vrei atentia mea, atunci va trebui sa depui mai mult efort. Efort real. Trebuie sa faci mai mult decat sa apesi pe un buton sau sa tastezi cateva litere pe telefon. Un mesaj pur si simplu nu mai este de ajuns pentru mine.

Suna-ma cand poti (si ai putea sa iti faci timp) si fa-ti planuri cu mine. Nu ma refer la planuri indepartate. Ci la planuri de pe o zi pe alta, de pe o saptamana pe alta... hai, poate si de pe o luna pe alta. Insa nu planuri pe care mai apoi le vei anula. Ah, si suna-ma si invita-ma in oras... pentru a avea o conversatie reala cu mine. Dovedeste-mi ca esti dispus sa "iti pierzi" timpul in compania mea. Dovedeste-mi ca vrei sa petreci timpul cu mine si nu vorbesti prin telefon doar atunci cand este convenabil pentru tine. Dovedeste-mi ca sunt o prioritate si nu o a doua optiune... Atunci ma voi gandi si eu sa te las sa faci parte din viata mea.

Citește și:

Nu-ti cer prea mult. Stiu doar ca vreau sa te las in viata mea cand voi vedea ca depui efort. Nu vreau sa simti ca muncesti pentru afectiunea mea, vreau sa o faci din inima si pentru ca vrei, nu pentru ca trebuie.

Imi pare rau ca spun asta, insa nu vreau o relatie pe Facebook, vreau o relatie in viata reala. Vreau sa ne plimbam nebuni pe strada, sa ne tinem de mana, sa radem, sa povestim, sa ne spunem secretele unul altuia cu un pahar de ciocolata calda in mana. Daca asta nu este ceea ce cauti, este in regula - atata timp cat nu ma tragi dupa tine.

Nu vreau o relatie care sa se rezume la discutii pe telefon. Nu vreau sa simt ca sunt intr-o relatie, insa sunt singura. Nu vreau sa simt ca ma apropii de tine, insa nu te cunosc deloc. Vreau ceva real. Nu mai vreau sa am jumatati de relatii, vreau una cu potential, vreau una care sa ma faca sa simt ca traiesc, ca iubesc. Merit mai mult decat un mesaj... la dracu, toate meritam!

Citește și:

foto interior si prima pagina: antoniodiaz, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.