Setari Cookie-uri

Metode sa scapi de puncte negre: tratamente ieftine si eficiente!

Se apropie petrecerile de sfarsit de an, asa ca acorda din timp atentie tenului, ca ai o piele fara cusur. Incearca aceste metode sa scapi de puncte negre!

A inceput numaratoarea inversa pentru petrecerile de sfarsit de an, cand o sa vrei sa arati ca scoasa din cutie. Nu doar tinuta impecabila conteaza, coafura sau machiajul, ci trebuie sa acorzi atentie si tenului, ca ai o piele fara cusur. Iata cateva metode sa scapi de puncte negre, daca ai asa ceva.

Fa din ritualul de ingrijire o distractie de pomina. Invita o prietena la tine si vedeti daca aceste metode sa scapi de puncte negre, recomandate de curejoy.com, functioneaza. N-aveti nimic de pierdut, pentru ca remediile acestea nu sunt scumpe si nu dauneaza pielii, dimpotriva, curata, refac supletea pielii si previn aparitia ridurilor.

Punctele negre apar atunci cand porii pielii sunt blocati din cauza excesului de sebum si din cauza celulelor moarte (piele uscata). Deci nu apar din cauza murdariei, ci in urma acumularii de grasime si de resturi dermice uscate.

Citește și:

Nu incerca sa folosesti produse exfoliante in exces, ca sa scapi de aceste neplaceri. Vei inrautati lucrurile. Poti rani pielea si, pe langa puncte negre, vei avea si zone rosii inestetice.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Lucky Business, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.