Setari Cookie-uri

Ce manaca vegetarienii de Sarbatori: alternative light la sarmale

Nu mai vrei sa auzi de carne, dar nu prea stii ce mananca vegetarienii de Sarbatori? Iti dam noi cateva idei care iti vor impresiona oaspetii!

Stii ce mananca vegetarienii de Sarbatori? Nu doar preparate fara gust, cum cred unii! Iti poti impresiona oaspetii si punandu-le in farfurie cate o placinta facuta special pentru fiecare dintre ei! Daca stii si sa o ornezi, cu atat mai bine!

In mod traditional, in perioada sarbatorilor de iarna, romanii mananca multa carne. Asa am fost invatati de la parinti si bunici. Dar, pentru multe dintre noi, lucrurile s-au schimbat. Pentru ca am inceput sa fim mai interesate de alimentatia sanatoasa, am redus sau am eliminat complet carnea. Si, atunci, pachetul cu sarmale si carnati primit de la parinti ramane doar o amintire.

Daca esti la inceputurile tale ca vegetarian sau inca nu ai renuntat complet la carne, dar ai oaspeti care nu mananca asa ceva, probabil ca te intrebi ce mananca vegetarienii de sarbatori. Sigur ca poti gasi pe internet multe retete, dar iti dau si eu cateva sugestii.

Citește și:

Ce mananca vegetarienii de sarbatori

Vinete umplute cu spanac si ciuperci

Inca nu ti-e clar ce mananca vegetarienii de sarbatori ca sa suplineasca necesarul de proteine in organism?

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: ritaphoto, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.