Setari Cookie-uri

Coafuri care intineresc inspirate de trenduri de la Hollywood

Indiferent pe care o alegi dintre aceste coafuri care intineresc, o conditie se impune: parul trebuie sa fie cat mai sanatos!

Orice femeie stie ca exista coafuri care intineresc. Vedetele aplica aceasta regula, asa ca ne-au inspirat alegerile lor si iti sugeram cateva modele de aranjare a parului racordate la cele mai hot trenduri de la Hollywood.

Conditia ca sa valorifici la maximum una dintre aceste coafuri care intineresc, este sa ai un par cat mai sanatos. Este stiut faptul ca pe masura ce inaintam in varsta, parul imbatraneste, la fel ca si pielea.

Indiferent pe care o alegi dintre aceste coafuri care intineresc, o conditie se impune: parul trebuie sa fie cat mai sanatos!

Parul isi pierde nu numai intensitatea pigmentului si stralucirea, dar tinde sa devina mai uscat, din cauza ca glandele sebacee se micsoreaza si nu mai produc sebum atat de eficient (datorita acestor uleiuri naturale, parul este hidratat si stralucitor). In aceeasi masura, trecerea timpului face ca parul sa-si piarda din elasticitate si sa se rupa mai usor. Specialistii noteaza insa faptul ca la aceasta problema “contribuie” din plin si produsele de styling folosite, deoarece chimicalele pe care le contin pot usca parul si il pot predispune la o rupere mai rapida.

Citește și:

Ca sa te bucuri de un par frumos si sanatos si ca sa-ti poti face una dintre urmatoarele coafuri care intineresc, trebuie sa fii foarte atenta la modul in care il ingrijesti.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Jennifer Lopez, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.