Setari Cookie-uri

14 Lucruri pe care orice femeie singura trebuie sa le stie

Daca ochii nostri ar vedea suflete in loc de corpuri, cat de diferite ar fi idealurile despre frumusete.

Draga femeie, esti in cautarea dragostei? Atunci ia-ti cinci minute si citeste ce am scris mai jos. Iti promit ca aceste mici cuvinte te vor ajuta foarte mult.

1. Nu poti face o persoana sa te iubeasca. Insa oricand poti oferi dragoste.

2. A oferi mai multa iubire este intotdeauna cea mai buna solutie pentru a primi mai multa iubire in schimb.

3. Indiferent de ce crezi, a oferi dragoste fara a astepta nimic in schimb este cel mai frumos tip de iubire de pe aceasta lume.

4. Doar pentru ca simti ceva nu inseamna ca este si adevarat. Doar pentru ca simti ca esti menita sa fii cu cineva, nu inseamna ca asa va fi. Doar pentru ca simti ca nu esti iubita, nedorita si fara speranta nu inseamna ca asa esti. Sunt momente in care nu trebuie sa ai incredere in sentimentele tale pentru ca, iata, uneori iti joaca feste.

5. Nu oricine poate iubi intr-un mod pe care sa il poti intelege. Asta nu inseamna ca esti mai putin iubita.. ci doar ca oamenii se exprima in moduri diferite, pe care tu uneori nu le intelegi.

Citește și:

6. Esti mai iubita decat stii sau crezi tu. Acest lucru este valabil pentru toata lumea... iubirea este intotdeauna mai puternica, chiar daca vine de la o singura persoana.

7. Nu poti masura cat de iubita esti dupa cat de multi oameni pretind ca te plac.

8. Dragostea romantica nu este singura dragoste care exista. Sunt atat de multe alte tipuri de iubire pe care le poti experimenta.

9. A dori iubire este aproape intotdeauna o deghizare pentru a dori aprobare. Invata sa ai tu incredere in tine pentru ca oamenii care nu reusesc sa faca asta isi petrec restul vietii indoindu-se de abilitatile lor, de ei insisi.

10. A fi fericita nu inseamna, neaparat, a fi iubita. Invata sa petreci timp cu tine, sa te rasfeti, sa inveti sa te apreciezi.

11. Daca stai si te gandesti, vei gasi cel putin unul sau doi oameni care te iubesc cu adevarat. Si vorbim despre o iubire pura, neconditionata. Ai toate motivele din lume sa fii fericita.

Citește și:

12. Viata ta nu s-a terminat daca ai fost parasita. Exista oameni pe care inca nu i-ai intalnit, care vor juca un rol imens in viitorul tau, care iti vor da peste cap viata si planurile. Exista prieteni de care inca nu stii, iubiti pe care nici nu ti-i poti imagina si amintiri gata sa fie facute.

13. Ai rabdare. Nu grabi timpul, ci lasa-l sa isi joace cartea cum stie mai bine.

14. Nu ai nevoie de dragoste. Tu esti dragoste.

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.