Setari Cookie-uri

Ingrijirea pielii iarna. Poti sa ramai frumoasa si pe vreme geroasa!

Acorda mai multa atentie pentru ingrijirea pielii iarna si nu te vei confrunta cu leziuni, roseata, eczeme dureroase si sensibilitatea tenului!

Nu este simplu sa-ti mentii pielea catifelata iarna! Vantul, precipitatiile si gerul o usuca excesiv. De aceea trebuie sa fii pregatita sa combati efectele daunatoare ale vremii capricioase asupra pielii: leziuni locale, roseata, eczeme dureroase, sensibilitate cutanata. Acorda mai multa atentie pentru ingrijirea pielii iarna si nu vei intampina toate aceste neplaceri.

Poate fi greu, dar nu imposibil sa scapi in sezonul rece fara buze crapate si uscate. Cu acest ghid pentru ingrijirea pielii iarna, propus de inminutes.com, previi si uscarea pielii mainilor. Adopta cat de multe masuri de ingrijire in rutina ta zilnica si pielea ta va trece nevatamata testul gerului.

In caz ca nu stiai, in sezonul rece tenul gras poate deveni normal, tenul normal se transforma intr-unul sensibil, iar tenul uscat se deshidrateaza si mai mult.

Citește și:

Cel mai bun remediu pentru lupta cu frigul este hidratarea corecta a pielii, aplicand creme mai grase decat de obicei, dar adecvate tipului de ten.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Tuzemka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.