Setari Cookie-uri

Spalati-va mainile murdare inainte de a atinge un bebelus!

Un tata a postat un mesaj care a devenit viral in intreaga lume.

Este anotimpul rece si nimeni nu stie prin ce trecem mai bine decat noi parintii, care am avut copii cu tuse, stranut, raceala in ultimele doua luni. Este usor sa uitam ca uneori o simpla raceala poate duce la ceva mult mai sever.

Un tatic din Tennessee ne indeamna pe toti sa ne spalam pe maini dupa ce fiica sa aproape ca a murit din cauza unei infectii respiratorii foarte urate.

Tatal, al carui nume ramane necunoscut, a postat avertismentul pe Imgur, impreuna cu cateva fotografii ale micii luptatoare care a stat in spital timp de peste trei saptamani.

Initial, micuta a fost internata cu meningita virala, insa medicii au realizat apoi ca este vorba despre virusul sincitial respirator, un virus destul de grav.

"Aproape ca am pierdut-o lunea trecuta. Medicii din spital ne-au spus ca daca situatia se va inrautati, ei nu vor mai putea face mare lucru pentru a o ajuta. A trebuit sa o mutam intr-un salon mai bun. Fetita mea a fost diagnosticata cu un caz sever de pneumonie si bronhita. Plamanul drept a cedat partial.

Citește și:

Virusul sincitial respirator nu este o gluma. Nu stiam prea multe despre acesta pana in urma cu o saptamana, cand cel mai probabil fiica mea l-a luat de la mine. Asigurati-va ca va spalati pe maini inainte de a pune mana pe copii. Si asigurati-va ca ii imbracati bine cand ii scoateti afara pe frig." - este mesajul tatalui.

Fetita este mai bine acum, insa are nevoie in continuare de oxigen. Parintii au marturisit ca sunt recunoscatori echipei medicale care au facut tot posibilul sa salveze micuta.

foto interior si prima pagina: ArtShotPhoto, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.