Setari Cookie-uri

Tu nu apreciezi ce ai langa tine. Insa vei regreta cand un alt barbat o va face

Va veni o zi in care ea va obosi sa mai tot incerce. O zi in care nu va mai avea dragoste de oferit. O zi in care isi va de seama ca nu meriti tot efortul. O zi in care isi va frange inima... si va pleca. Insa intr-o zi va intalni un barbat care ii va oferi tot ce tu nu i-ai putut da. Iar cand iti vei da seama ca ai pierdut-o va fi prea tarziu. Pentru ca atunci ea va fi cu adevarat fericita.

Tu nu iti dai seama, insa petrece mai mult timp decat de obicei dimineata in fata oglinzii, pregatindu-se. Insa nici macar nu ii spui ca este frumoasa.

Tu nu iti dai seama, insa cauta de ceva timp un cadou perfect pe care sa ti-l ofere. Iar tu nici macar nu ii spui "Multumesc."

Tu nu iti dai seama, insa este extrem de trista cand amani din nou planurile cu ea.

Tu nu iti dai seama, insa ea asteapa un mesaj frumos din partea ta. Insa tot ce ai putut spune a fost "Ok.".

Tu nu iti dai seama, insa uneori plange inainte de a merge la culcare pentru ca indiferent de cat de mult incearca, pur si simplu pare sa nu fie suficient pentru tine.

Ea nu iti cere foarte mult si accepta putinul pe care esti dispus sa il oferi, in timp ce ea incearca din greu sa te faca fericit.

Pentru ca nu vezi cat de fericita este. Nu vezi lumina din ochii ei. Nu auzi cum vorbeste despre tine. De fapt, aproape ca nici nu te intereseaza. Nu o apreciezi la adevarata ei valoare. Nu apreciezi dragostea ei. Ci te astepti la toate acestea.

Citește și:

Niciodata nu te lasa la greu, insa tot ce faci tu este sa o dezamagesti.

Nu iti cere atentie, insa iti ofera tot ce are.

Ii este dor de tine, insa te enervezi pentru ca ti se pare ca este prea lipicioasa.

Ea spune "Te iubesc", tu ii raspunzi "Stiu".

Iti da mesaj pentru ca vrea sa vorbeasca cu tine.

Ce nu vedeti voi, amandoi? Faptul ca viitorul ei nu te include si pe tine.

Va veni o zi in care ea obosi sa mai tot incerce. O zi in care nu va mai avea dragoste de oferit. O zi in care isi va de seama ca nu meriti tot efortul. O zi in care isi va frange inima... si va pleca.

Insa intr-o zi va intalni un barbat care ii va oferi tot ce tu nu i-ai putut da. Iar cand iti vei da seama ca ai pierdut-o va fi prea tarziu. Pentru ca atunci ea va fi cu adevarat fericita. Si tu ii vei duce dorul.

Iar tu cand vei intelege ce ai pierdut, ea nu va mai vedea cat de dor iti este de ea. Ea nu va auzi cat de frumos vorbesti despre ea. Ea nu va mai vedea ca scrii un mesaj, apoi il stergi pentru ca nu stii ce sa spui sau ce sa faci. Ea doar va fi fericita.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Yeko Photo Studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.