Setari Cookie-uri

Iubeste ca si cum nu ti-ar pasa de nimeni si de nimic

Viata este prea scurta pentru a calcula fiecare pas pe care il faci.

Intotdeauna mi-a pasat de ce zic oamenii din jur. Cred ca este mult mai dificil sa iti calculezi fiecare miscare si sa fii atent la parerile celorlalti. Si sincer, arta de a nu iti pasa de nimeni si de nimic suna atat de interesant. Asa ca de ce sa nu o adoptam si noi? De ce sa nu ne redefinim ce credem si ce facem? Este timpul sa traim... si atat!

Asadar...

Iubeste ca si cum nu ti-ar pasa ca te faci de ras. De fapt, alearga cu bratele deschise in viata. Lasa oamenii sa se uite la tine si sa ramana fara cuvinte. Mergi mai departe, fa ceva de care sa iti amintesti peste ani. Este in regula. Vei si gresi insa vei rade. Ofera-ti permisiunea de a face nebunii, de a experimenta, de a trai.

Iubeste ca si cum nu ti-ar pasa de ce cred oamenii. Nu te mai lua dupa ce spune unul sau altul atunci cand vine vorba de modul in care ar trebui sa te simti. Aminteste-ti ca inima ta iti apartine doar tie... si nimeni nu are dreptul asupra ei. De fapt, oamenii te vor judeca indiferent de ceea ce faci. Asa ca invata sa nu iti mai pese si doar traieste!

Citește și:

Iubeste atunci cand trebuie. Nu iti face griji daca ai trimis un mesaj mult prea repede sau te-ai entuziasmat prea usor. Esti fericit. Esti entuziasmat! Iar aceasta energie este contagioasa. Aceasta energie este curata si frumoasa.

Iubeste ca si cum nu ti-ar pasa deloc de anii care trec. Nu trebuie sa traiesti din amintiri, nu trebuie sa te hranesti cu franturi din ce ai trait. Nici vorba! Traieste acum, in prezent pentru ca acest moment este singurul care conteaza. Iubirea este singura care conteaza!

Iubeste ca si cum nu ti-ar pasa de sfarsit si de inima ranita cu care te vei alege. De fiecare data cand iti deschizi sufletul risti sa fii ranit. Insa nu este acest lucru cea mai mare calitate? Nu este asta cu adevarat remarcabil? Iubeste fara limite chiar daca nu exista o garantie ca vei ateriza in siguranta. Fa-o oricum! Viata este prea scurta pentru a calcula fiecare pas pe care il faci.

Citește și:

foto interior si prima pagina: GlebStock, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.