Setari Cookie-uri

Pentru toate femeile: Fericirea nu vine cu un barbat!

Un mesaj pentru toate femeile: Cine spunea ca ai nevoie de un barbat pentru a fi fericita?

Un mesaj pentru toate femeile care au intalnire dupa intalnire, fiind in cautarea barbatului perfect, acelui suflet pereche minunat. Pentru femeile care asteapta fara speranta ca barbatul visurilor lor sa apara pe usa in orice secunda si pentru cele care isi gasesc doar defecte si cred ca ele sunt de vina ca nu gasesc pe cineva care sa le faca fericite... vreau sa stiti un lucru: fericirea nu vine cu un barbat! Viata inseamna mult mai mult decat un joc al asteptarii.

Viata inseamna mai mult decat gasirea unui barbat special. Viata inseamna mai mult decat un simplu barbat.

Prima data cand m-am indragostit, am facut greseala de a face din el viata mea. Tot ce faceam, tot ce gandeam... era doar despre el. Pentru ca in capul meu credeam ca relatiile asa ar trebui sa fie. Eram indragostita, insa nu era normal. A fost frumos insa a fost si infricosator. Nu mi-am dat seama ca eram pierduta. Nu mi-am dat seama ca acea relatie ma controleaza. Nu mi-am dat seama ca imi pasa mai mult de el decat de mine.

Citește și:

Atunci cand s-a terminat, nu am stiut cum pot trece peste. Atat de multi ani din viata mea am depins de el si el a depins de mine. Nu mai stiam cum sa fiu fericita fara el. Nu mai stiam cum sa imi traiesc viata fara el.

Am nevoie de foarte mult timp pentru a ma vindeca si pentru a putea iesi la o alta intlnire. Am avut nevoie de luni bune, poate chiar ani, pentru ca inima mea sa devina din nou intreaga.

Atunci mi-am jurat ca nu voi mai depinde de nimeni asa cum am depins de el. Ca viata mea este doar a mea.

Eu sunt completa si nu am nevoie de nimeni altcineva pentru a zambi. Si tu esti la fel!

Iti este permis sa fii fericita de una singura. Iti este permis sa traiesti o viata frumoasa fara ca cineva sa te tina de mana la fiecare pas din drumul pe care il faci.

Este timpul sa fii tu. Este timpul sa te uiti la tine in oglinda si sa iti spui ca iti esti suficienta. Ca nu ai nevoie de mai mult. Sa stralucesti fara a avea nevoie de un inel cu diamant pe deget. Sa stralucesti fara a avea nevoie sa fii soarele altcuiva. Esti propriul tau soare! Si asa ar trebui sa fie intotdeauna!

Citește și:

Invata sa te pui pe primul plan. Pentru ca, la sfarsitul vietii vei parasi aceasta lume tot singura, asa cum ai si venit.

Ai nevoie doar de tine.

Fata dulce, un barbat nu te va salva. Un barbat nu te va face in mod magic fericita. Asta depinde doar de tine. Totul depinde doar de tine.

Asa ca, te rog, invata sa traiesti pentru tine. Nu astepta pe nimeni si nimic. Incepe sa iti traiesti propria viata si sa te bucuri de ea!

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.