Barack Obama si cel mai frumos gest pe care poate sa il faca un barbat (are legatura cu Michelle)

Barack Obama si cel mai frumos gest pe care poate sa il faca un barbat (are legatura cu Michelle)
Kudika
21 Ianuarie 2017

Un moment minunat cu o lectie de viata superba.

Dupa depunerea juramantului presedintelui Donald Trump, Barack si Michelle Obama au plecat de la Casa Alba. Acestia au stat la o ultima poza oficiala alaturi de familia Trump, asteptand cu nerabdare sa isi reia viata obisnuita pe care o aveau inainte de presedintie.

In acest timp Barack a facut un singur gest mic, simplu, care insa a topit inimile tuturor celor care l-au vazut.

Acea strangere de mana urmata de un sarut al mainii nu a fost un gest gol. Nu a fost o miscare politica. Nu a fost pentru multime, pentru presa sau pentru posturile de televiziune. Nici vorba. Acesta a fost un gest care spune "Am facut asta IMPREUNA. Acum... sa mergem acasa!"

Un moment absolut minunat!

Intre timp, Beyonce a postat pe Instagram o poza extrem de frumoasa cu fostul presedinte al Americii si Fosta Prima Doamna. Cantareata a tinut mortis sa multumeasca celor doi pentru tot ce au facut pentru Statele Unite ale Americii, insa cum esentele tari se tin in sticlute mici, ea a spus un simplu "Thank you", lasand imaginea sa vorbeasca de la sine. Poza a devenit in scurt timp virala, strangand peste 2 milioane de like-uri in doar sase ore de la postare.

foto interior si prima pagina: Instagram, Beyonce

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri