Setari Cookie-uri

Barack Obama si cel mai frumos gest pe care poate sa il faca un barbat (are legatura cu Michelle)

Un moment minunat cu o lectie de viata superba.

Dupa depunerea juramantului presedintelui Donald Trump, Barack si Michelle Obama au plecat de la Casa Alba. Acestia au stat la o ultima poza oficiala alaturi de familia Trump, asteptand cu nerabdare sa isi reia viata obisnuita pe care o aveau inainte de presedintie.

In acest timp Barack a facut un singur gest mic, simplu, care insa a topit inimile tuturor celor care l-au vazut.

Acea strangere de mana urmata de un sarut al mainii nu a fost un gest gol. Nu a fost o miscare politica. Nu a fost pentru multime, pentru presa sau pentru posturile de televiziune. Nici vorba. Acesta a fost un gest care spune "Am facut asta IMPREUNA. Acum... sa mergem acasa!"

Un moment absolut minunat!

Intre timp, Beyonce a postat pe Instagram o poza extrem de frumoasa cu fostul presedinte al Americii si Fosta Prima Doamna. Cantareata a tinut mortis sa multumeasca celor doi pentru tot ce au facut pentru Statele Unite ale Americii, insa cum esentele tari se tin in sticlute mici, ea a spus un simplu "Thank you", lasand imaginea sa vorbeasca de la sine. Poza a devenit in scurt timp virala, strangand peste 2 milioane de like-uri in doar sase ore de la postare.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Instagram, Beyonce

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.