Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii la Veranda Mall

Pe tot parcursul sezonului cald, Veranda Mall a pregatit un program complet de activitati recreative, care au loc saptamanal.

comunicat de presa

veranda mall

Atmosfera de vacanta e in toi la Veranda Mall! Pe tot parcursul sezonului cald, centrul comercial a pregatit un program complet de activitati recreative, care au loc saptamanal, de la vizionari de filme, la jocuri distractive pentru copii sau ateliere tematice, pentru ca amintirile din vacanta sa fie mai frumoase pentru intreaga familie.

Iata cu ce program isi asteapta vizitatorii Veranda Mall in aceasta saptamana:

Marti- Clubul de vara pentru gameri si cinefili

Marti, de la ora 10:00, cei mici sunt asteptati in amfiteatrul Veranda Mall sa urmareasca filmul Singuri acasa (The secret life of pets), o comedie animata despre viata secreta a animalutelor de companie.

De la ora 18:00, va rula filmul Minionii, cel mai votat de catre fanii paginii de Facebook Veranda Mall, pentru aceasta saptamana. Bucurestenii sunt asteptati sa vizioneze indragita comedie animata, in care simpaticele personaje trec prin noi experiente pline de adrenalina.

Citește și:

Apoi, sesiunea de filme va continua de la ora 20:00, cu o pelicula celebra, Capitanul America: Razboiul Civil, care ii va tine cu sufletul la gura pe spectatori. Iubitorii de film vor avea ocazia sa ii vada in actiune pe cunoscutii actori Chris Evans, Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen si multi altii.

In plus, si pasionatii de jocuri video vor putea petrece timpul in compania prietenilor, distrandu-se cu faimoasele jocuri Need for Speed sau FIFA.

Miercuri- Summer Park

Intre orele 17:00 si 22:00, toata lumea este asteptata sa isi reaminteasca jocurile copilariei. Prichindeii se vor distra concurand pentru cel mai bun loc la jocul de sah supradimensionat, aruncatul potcoavei, darts pe asfalt si la cursele in sacul de cartofi. Competitiile se vor desfasura la locul de joaca de pe esplanada Veranda Mall.

Joi - Atelierele Descopera Lumea

Citește și:

Joia aceasta, la atelierele Descopera Lumea cei mici se vor juca si vor descoperi o multime de informatii interesante despre Hawaii si despre cultura si obiceiurile hawaiienilor. Pe parcursul celor doua ore ei vor invata sa danseze pe ritmurile specifice, se vor intrece in concursuri de hula-hoop si limbo, iar la final vor fi premiati cu un cocktail tropical, preparat pe loc din fructe proaspete. Atelierele sunt organizate la locul de joaca pentru copii din interiorul centrului comercial, iar inscrierile se fac pe pagina de Facebook Veranda Mall, in limita locurilor disponibile.

Pentru informatii suplimentare puteti accesa pagina de web verandamall.ro, sau pagina oficiala de Facebook Veranda Mall.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.