Setari Cookie-uri

Cele mai dragute fotolii online pentru oaza ta de relaxare

Sa ai un locusor al tau unde sa te refugiezi ori de cate ori mintea si trupul spun "Stop!" este ca si cum ai avea un colt din Rai.

Nu stiu daca iti dai seama acum cat este de important pentru sufletul tau, pentru psihicul tau, sa petreci timp cu tine, dar eu am pregatit acest material in speranta ca produsele prezentate te vor incuraja sa fii "egoista" si sa faci ceva in favoarea ta pentru care iti vei multumi mai tarziu.

Ca punct de plecare, iti spun ca ai nevoie de un simplu fotoliu. Cel mai confortabil fotoliu in care sa te cuibaresti cand iti bei cafeaua, cand citesti o carte sau vizionezi un film. Un fotoliu in care sa plangi, sa razi, sa visezi, sa iti pui gandurile in ordine sau, cel mai bine, sa nu te gandesti la nimic. Iti garantez ca o sa fie coltul tau preferat din toata casa!

Asadar, iata cateva sugestii de fotolii super frumoase si super relaxante care te vor face sa nu mai vrei sa te ridici din ele nici cand trebuie sa dormi.

Set fotoliu si taburet

In zilele noastre, cel mai relaxant fotoliu este cel care permite intinderea picioarelor, asa ca iti propun un set format din fotoliu si taburet.

Citește și:

Folosindu-ma pe mine drept exemplu, dupa opt ore de stat pe scaun la birou si trei ore pierdute pe drum, tot ce imi doresc cand ajung acasa e sa ma intind direct in pat, sa ma lafai, eventual sa imi tin picioarele ridicate pe o perna, in timp ce prietenul meu mai vrea sa stam putin pe canapeaua din living.

In cazurile de genul este evidenta nevoia unui fotoliu cu taburet asezat langa canapea, ca sa nu se simta ceilalti membri ai familiei neglijati.

Fotolii cu taburet

Alege cel mai relaxant fotoliu cu taburet

Fotoliu elegant mov

Hai sa-ti spun cum arata oaza mea de relaxare ideala. Se ia acest fotoliu mov, se asaza langa o fereastra mare si o mica biblioteca in care am pus cartile preferate, dar si cateva cutiute, o rama cu fotografia preferata, o floare in cel mai mic ghiveci posibil si o candela.

Afara ploua si e racoare, eu stau cuibarita in fotoliu si sunt acoperita cu o patura, candela arde si citesc o carte scrisa de Irvin D. Yalom.

Citește și:

Fotolii de catifea

Vezi mai multe modele de fotolii moderne

Fotoliu brodat cu motive traditionale

Una dintre cele mai bune prietene si-a decorat casa in stilul traditional romanesc. Un apartament absolut superb, dar din care lipseste acest fotoliu brodat din Bucovina care sa-i asigure ei oaza de relaxare.

Este un fotoliu care iti asigura spatiu si confort astfel incat sa si atipesti pret de cateva minute, ore, cu brate late pe care poti depozita o carte, o cana si chiar o farfurie.

Se amplaseaza pe un perete complet alb, iar alaturi i se pune o masuta de cafea rustica.

Fotolii cu model

Fotoliu Bucovina cu brate late, brodat

Fotoliu din bambus

Imi doresc tare, tare de tot sa am un balcon mare in care sa-mi amenajez un loc de relaxare.

Fotoliul din bambus a reinviat aceasta dorinta arzatoare pe care o am inca din copilarie, cand mergeam la bunici si stateam pe prispa casei.

Citește și:

Pe balconul deschis, ca sa privesc afara, mi-as pune multe flori, un covor multicolor tesut la razboi, o masa rotunda joasa si doua fotolii din bambus.

Fotolii din bambus

Achizitioneaza un fotoliu care se potriveste cu decorul casei

Fotoliu extensibil

Fotoliul extensibil arata altfel pe vremea mea, dar nici acest model nu ma deranjeaza.

Este un fotoliu extensibil modern, care atunci cand se intinde are aceeasi forma ca a trupului nostru. Un astfel de fotoliu este ideal pentru acelea dintre noi care isi invita prietenele sa ramana peste noapte, dar si pentru serile de film.

Fotoliu extensibil

Alege un alt model de fotoliu extensibil

Pentru ca oaza ta de relaxare sa fie completa, adu aproape de fotoliu cea mai mica masa de cafea si o lampa. Sau asaza fotoliul langa biblioteca cu cartile tale preferate sau langa geamul cu pervaz, pe care traieste in liniste o floare.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Photographee.eu

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.