Setari Cookie-uri

Cutii pentru depozitat bijuterii si amintiri

Portofelele, gentile, agendele si cutiile sunt singurele lucruri pe care le colectionez. Ce au toate acestea in comun? Spatiul de depozitare.

Portofelul imi tine in siguranta banii, cardurile si o iconita; geanta, dupa cum am mai spus, contine tot ce am nevoie ca sa ma simt ca acasa oriunde m-as afla; agenda imi cunoaste toate secretele si imi pastreaza vii amintirile; cutia este obiectul de decor predominant la mine in casa pentru ca pur si simplu am o pasiune enorma pentru cutii.

Nu pot spune ca am o amintire din copilarie care ma leaga de cutii si care mi-a dezvoltat aceasta pasiune, stiu doar ca m-am trezit la 30 de ani cu o colectie impresionanta. Este formata din cutii foarte mici, mici, medii, mari si foarte mari. Din plastic, carton sau tabla. Transparente, multicolore, cu modele, vintage. Simple sau cu mai multe compartimente.

Tot zic sa ma opresc, sa mai dau din cele pe care le am si sa aduc altele, mai noi, mai frumoase, dar nu gasesc deloc curajul sa ma despart de ele sau sa rezist in fata unui model nou.

Citește și:

Modele colorate de cutii pentru amintiri

Despre aceasta pasiune nebuna stiu toti prietenii, colegii si membrii familiei, asa ca, si daca nu mi-as mai cumpara eu o cutie, tot mi-as inmulti colectia cu cele primite cadou.

Si nu e vorba doar de placerea personala, cutia chiar este un obiect pe care il poti darui cuiva drag sau chiar acelei tipe pe care abia ai intalnit-o si nu stii prea multe despre ea incat sa ii faci cadou ceva ce o reprezinta. Poti sa alegi o cutie in forma de carte sau o cutie patrata cu mandale ce se pot colora dupa bunul plac.

Pastrez o cutiuta din lemn si pe biroul de la locul de munca. Pentru tine am ales un model cu desen si mesaj motivational, care sa te faca sa-ti dai seama daca ti-ai ales job-ul potrivit: "Urmeaza-ti visele, ele cunosc drumul".

Cutii pentru amintiri

Cutie tip carte Cutie cu mesaj motivational Cutie de colorat cu mandale

Citește și:

Cutii desoebite pentru bijuterii

Mai mult ca sigur ca primele cutii de care iti aduci aminte sunt celebrele cutiute pentru bijuterii. Erau alea din ceramica si mai erau cutiutele muzicale pentru bijuterii cu balerina.

Preferata mea ramane, insa, cutia pentru bijuterii din lemn, cea vintage si cu flori, din colajul de mai jos. Am primit-o cadou fara ca persoana care mi-a facut aceasta bucurie sa stie ca se potriveste de minune in decorul casei mele.

Cutiile pentru bijuterii cu modele multicolore, cu peisaje sau cu mesaje inscriptionate, sunt si ele potrivite pentru a pastra cele mai de pret accesorii.

Un mic sfat: pastreaz intr-o cutie la vedere bijuteriile pe care le porti zi de zi, iar intr-o alta cutie pune-le pe cele pentru ocazii.

Cutii pentru bijuterii

Cutie din lemn vintage Cutie cu decor stradal Cutie penar multicolora

De fapt, acum cred ca imi dau seama de unde a pornit totul. Cand eram mica si ma uitam la filme, in special cele din perioada Craciunului, cadourile erau toate impachetate in cutii si ambalate cu hartie colorata si funda. Si imi doream tare de tot sa simt entuziasmul personajelor care rupeau nerabdatori ambalajul ca sa vada ce este in cutie.

Citește și:

Ba mai mult, stiu ca eram in scoala generala cand mi-am invitat prietenele la ziua mea si le-am spus ca vreau cadourile sa fie ambalate in cutii. Da, da... atunci a inceput totul.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Philipp Dase

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.