Setari Cookie-uri

Veioze tip decoratiuni pentru un interior chic si practic

Exista atat de multe modele de veioze frumoase si interesante incat regret ca am o casuta cu doar cinci incaperi (dormitor si living, baie si bucatarie, balcon) unde imi pot pune cate o una care sa ma inveseleasca ori de cate ori o aprind.

Bineinteles, mai ciudat cu o veioza in baie, dar daca in loc de lumanari aprinse vrei sa faci o baie relaxanta la lumina calda a unei lampi de veghe, nu este niciun fel de problema.

Pe mine ma incanta cel mai mult ideea de veioza in bucatarie. Avand in vedere ca, desi e open space, bucataria ramane unul dintre colturile mele preferate din casa si obisnuiesc sa ma refugiez aici inainte sa ma culc, ca sa beau un ceai si sa citesc cateva pagini dintr-o carte, imi este extrem de utila o veioza simpatica cu lumina calda.

De fapt, pe mine ma entuziasmeaza si ma cucereste instant orice coltisor prevazut cu un scaun sau un fotoliu si o lampa de veghe, un coltisor care sa imi ofere confort si intimitate, care ma ajuta sa intru usor intr-o lume a mea de fantezie. Daca mai este si asezat langa o fereastra si afara ploua sau ninge, atunci consider ca este un moment perfect, care ma incarca cu energie, entuziasm si optimism.

Citește și:

Veioze Veioza pentru noptiera Lampa cu lumina multicolora Veioza din ceramica

Veioze moderne, vintage sau rustice

Veiozele tip decoratiuni sunt de mai multe feluri, iar atunci cand te decizi sa iti achizitionezi una trebuie sa iei in calcul lumina pe care o doresti (mai puternica sau difuza) si locul unde vrei sa o pozitionezi (pe noptiera, pe peretele de desupra patului, pe birou, langa canapeaua unde va strangeti seara sa vizionati un film, etc.).

Sunt veioze moderne, elegante, veioze vintage, rustice, boeme sau veioze pentru copii. Am selectat pentru materialul de astazi si un model dragalas pentru copii, care am considerat ca se potriveste de minune si in camera noastra, a femeilor.

Veioze pentru interior Veioza floare portocalie Lampa de veghe pentru copii Veioza reglabila

Poti opta pentru o veioza reglabila, foarte utila atunci cand lucrezi la birou, sau pentru o veioza cu trepte de intensitate. Am gasit si o lampa cu design futuristic ce iti ofera posibilitatea sa alegi intre multitudinea de culori disponibile pentru a crea atmosfera potrivita in concordanta cu design-ul interior si restul surselor de iluminat.

Citește și:

    Orele de somn sau momentele de relaxare vor fi mai intense cu ajutorul unei veioze. Cat despre veiozele pentru copii, acestea ii vor ajuta sa invinga teama de a dormi singuri si ii vor motiva sa citeasca cu interes o carte sau sa isi dezvolte un talent.

    Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Aikis

    Vizionare placuta


    Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.