Setari Cookie-uri

10 fotolii pentru fashioniste

Ca sa fii o adevarata fashionista trebuie sa incepi prin a-ti pregati teritoriul de acasa. Iata 10 modele de fotolii in care sa stai ca o diva atunci cand iti faci treaba sau cand doar vrei sa te relaxezi.

Ca sa te simti bine in pielea ta, trebuie sa iti asiguri tot confortul.

De la imbracaminte la decorul din camera ta. Patul trebuie sa iti faca somnul dulce si sa te ajute sa te trezesti odihnita, parfumul din camera trebuie sa iti induca o stare de liniste si de fericire, decoratiunile trebuie sa se potriveasca stilului tau, iar fotoliul pe care stai atunci cand citesti o carte, lucrezi la laptop sau te pregatesti ca sa iesi in oras trebuie sa te faca sa te simti o diva.

Fotoliu retro

Imagineaza-ti cum ar arata diminetile tale daca, atunci cand ti-ai face machiajul de zi si ti-ai aranja parul, ai sta asezata in fata oglinzii pe un fotoliu in nuante viu colorate?! Te-ai simti ca o printesa pregatita sa cucereasca lumea.

Fotolii: Fotoliu Retro

Fotoliu: 2,211 lei

Fotoliu traditional

Wow! Nu am crezut ca pot sa gasesc un exemplar de fotoliu brodat, care se potriveste de minune intr-o camera cu accente traditionale romanesti.

Citește și:

Eu inca sper ca intr-o buna zi casuta mea sa fie rustica, iar acest fotoliu poate fi primul pas spre implinirea visului.

Fotolii fashion: Fotoliu Bucovina

Fotoliu Bucovina: 1,250 lei

Fotoliu modular

Citesti sau scrii chiar tu o carte la laptop? Te uiti la un film cu Coco Chanel si vrei sa stai confortabil in cazul in care se intampla si atipesti (nu e rusine, si fashionistele tot oameni sunt)?

Fotoliul modular parca a fost conceput special pentru tine, femeia cu visuri mari si indraznete, ambitioasa si independenta, care merita tot confortul din lume.

Fotolii: Fotoliu fashion

Fotoliu sezlong: 825 lei

Fotoliu vintage

Orice fashionista are nevoie de un fotoliu cu titlu nobiliar. Il gasesti in imagine de mai jos!

Rochie din matase, parul stralucitor lasat pe spate, rujul rosu, pantofii stiletto, picior peste picior... este imaginea ta, a celei care merita sa ocupe un loc pe acest fotoliu vintage.

Citește și:

Fotolii vintage: Fotoliu din lemn alb

Fotoliu din lemn alb: 1,890 lei

Fotoliu directorial

Orele in sir petrecute la birou, pregatind materialele pentru blog si informandu-te in ceea ce priveste noutatile in materie de moda, iti pot produce neplaceri.

Doreste-ti ce este mai bun pentru tine si achizitioneaza-ti un fotoliu directorial care sa-ti asigure o pozitie corecta la birou.

Fotolii: Fotoliu directorial

Fotoliu cu roti: 739 lei


Acum ca ti-am prezentat cateva modele fashion, e timpul sa redecorezi putin camera ta de fashionista si sa iti creezi un loc confortabil de unde sa dai nastere celor mai frumoase materiale!

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.