Setari Cookie-uri

Redecoreaza-ti biroul la inceput de sezon! 6 idei de accesorii de birou simpatice si utile

Pentru mine, locul de munca este ca o a doua casa. Sincer. Petrec, ca orice om cu program fix, noua ore la birou si, chiar daca uneori imi pun castile in urechi pentru ca nu vreau sa aud pe nimeni, colegii sunt parte din familie.

Daca maine nu as mai lucra aici, mi-ar lipsi drumul parcurs de acasa pana la birou alaturi de colega-prietena mea, de momentele in care ne deschidem sufletele unii in fata celorlalti, cand ne organizam sa iesim undeva (cu greu, dar se intampla) sau cand vorbesc cu colega din dreapta despre cum sa crestem profesional.

Asadar, pentru ca situatia se prezinta astfel, si masa la care lucrez contine obiecte care ma reprezinta si ma fac sa ma simt ca acasa. Cateva jucarii de la oua Kinder si nu numai, o iconita, un suport pentru pixuri si unul pentru documente, mai multe agende, o cutiuta din lemn pentru pastile, un recipent cu crema de maini si o cutie cu plicuri de ceai.

Accesorii utile pentru birou

Ca acasa, ca acasa, insa de pe biroul de la job nu au voie sa lipseasca accesoriile utile, cum ar fi agrafele de birou, post-it-urile, pixurile si markerele. De cum am dat ochii cu setul de markere in forma de ruj nu am putut trece mai departe pana nu le-am salvat ca sa le pun in materialul meu si sa le tin minte pentru ca pe viitor sa mi le achizitionez. Sunt super dragalase si orice fashionista ar trebui sa le aiba, pe birou si in poseta.

Citește și:

Cat despre suportul pentru instrumentele de scris, eu il vad ca pe cel mai util accesoriu de organizare. Daca sunt toate vraiste pe masa de lucru, dar tu in nebunia aia te simti bine, macar pixurile si creioanele sa fie la locul lor, toate la un loc.

Accesorii pentru birou

Suport pentru pixuri Markere in forma de ruj Agrafe de birou

Agende, post-it-uri si carnetele

Indiferent daca se lucreaza sau nu cu pixul si foaia, de pe niciun birou al unui angajat nu lipseste agenda sau carnetelul si un set de post-it-uri. Intotdeauna se va gasi ceva de notat, eventual cand dai sau primesti un telefon important si trebuie sa tii minte o adresa, niste cifre. Despre mine, ce pot spune, le am pe toate pe birou in cantitate dubla.

Post-it-urile, le stim cu toate, sunt alea colorate intr-o singura culoare (roz, galben, albastru, mov, verde). Le privesc si eu in acest moment cum stau in dreapta mea, dar nu imi mai starnesc atat de mult interesul si ma gandesc sa le inlocuiesc cu unele mai pline de culoare si cu diverse modele. Cum sunt cele pe care le-am gasit online, ti-e mai mare dragul sa notezi ceva pe ele si vei vrea sa lasi biletele tuturor colegilor.

Citește și:

Obiecte papetarie

Carnetel dictando Post-it-uri cu catei Cub din hartie post-it

Important este sa aduci culoare pe biroul tau, sa nu il lasi gol si rece. Organizeaza-l in asa fel incat dimineata sa iti imaginezi cum ajungi la munca, te asezi pe scaun, deschizi calculatorul si iti bei cafeaua in mediul tau preferat.

De ce sa nu iti pui chiar o vaza cu flori care sa te inspire in fiecare zi?

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Undrey

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.