Setari Cookie-uri

6 piese de mobilier si decor ideale pentru un hol primitor

Fa impresie buna inca de la intrarea in casa! Transforma-ti holul intr-un spatiu primitor unde invitatii vor fi atrasi pentru o ultima barfa inainte de plecare.

Daca esti genul de persoana careia ii place sa petreaca mult timp in intimitatea casei si ii place sa organizeze petreceri sau intalniri restranse, inseamna ca esti o persoana foarte atenta la decorul si atmosfera casei. Inseamna ca ai o locuinta bine pusa la punct, vesela si primitoare. Si mai inseamna ca holul, acel spatiu mic de la intrare, nu a fost nici el neglijat.

Tot de pe vremea cand locuiam cu ai mei imi aduc aminte ca atunci cand imi conduceam prietenele la usa pentru ca se pregateau de plecare, mai petreceam in fata usii vreo 10 minute. Aveam pe hol un cuier cu lada pentru sezut, dar si un scaun langa. Era decorul perfect care ne ispitea de fiecare data sa mai barfim putin.

Mobilier si obiecte de decor pentru hol

Astazi locuiesc intr-o casa open space si nu mai beneficiez de un hol pe care sa mi-l amenajez dupa placul inimii, dar iti las tie cateva piese de mobilier si de decor cu care sa transformi holul intr-un loc primitor. Pe hol ar trebui sa existe intotdeauna o oglinda, oricat de mica ar fi ea. Nu se accepta sa iesi din casa fara sa te mai uiti o data cum arata machiajul sau cum iti sta parul. Eu am ales un dulap cu oglinda pentru depozitat chei si alte obiecte mici, suficient cat sa primesti ok-ul inainte de iesi si sa dai piept cu lumea.

Citește și:

Hol fara cuier nu exista. Daca spatiul iti permite, opteaza pentru un cuier cu picioare, modelul clasic din lemn pe care il aveau si bunicii la tara. Si daca tot ai spatiu, fa loc si unei bancute care sa aduca culoare si confort celor care pasesc pragul casei tale.

Mobilier pentru hol

Banca pentru intrarea in casa Cuier din lemn Dulap cu oglinda

Pantofare moderne pentru un hol primitor

Nu ai pantofar pe hol?? Imposibil. Unde tii toata colectia aia de pantofi si toata incaltamintea de iarna? Sper ca nu in vazul tuturor. Stiu ca nu iti incape toata in pantofar, dar poti sa pui perechile din extra sezon in cutii, iar pe cele de sezon in pantofar.

Pe langa faptul ca este util, pantofarul este un obiect de mobilier care va schimba cu totul decorul holului. Si asa cum spuneam mai sus, oglinda este obligatorie pe hol, deci ce ai spune de un pantofar cu 5 rafturi si oglinda? O sa iti multumesti mai tarziu pentru alegere.

Citește și:

Sau poti sa optezi pentru un pantofar vintage, un pantofar lada cu perna pentru sezut - un model tot mai apreciat si mai des intalnit in casele oamenilor.

Pantofare moderne

Pantofar cu perna pentru sezut Pantofar cu oglinda Pantofar cu trei sertare si usa

Cam atat pentru astazi despre amenajarea holului. O sa revin cu siguranta cu noi idei si noi recomandari de piese care sa faca din locuinta ta o casa din povesti.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Africa Studio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.